Fanituotteet

Riihimäen Palloseuran fanituotteet

Seuralla on tällä hetkellä myynnissä kasvomaskeja, T-paitoja, tuubihuiveja, juomapulloja, pipoja ja pyyhkeitä. Katso tuotteiden kuvat ja hinnat alta. Jos haluat hankkia fanituotteita, ole yhteydessä toimistoon ja varmista tuotteiden saatavuus. Tuotteet ovat noudettavissa seuran toimistolta päivystysaikoina, maksu kortilla. Tarkista toimiston yhteystiedot ja päivystysajat täältä.

Seinäkalenteri 2021 sisältää jokaisen RiPSin joukkueen kuvat. Kalenterin leveys on 30 cm, avattuna korkeus n. 42 cm. Hinta 10 €/kpl.
Kankainen kasvomaski 10 €

- 3-kerroksinen puuvillamaski
- helposti säädettävät, korvan taakse menevät nauhat, jonka ansiosta maski istuu eri kokoisille kasvoille hyvin
- uudelleenkäytettävä, max 50 pesua/suojain
- antimikrobi-käsittely, joka tappaa 99,9% mikrobeista
- pesu 60 asteessa (antimikrobi-käsittely kestää 50 pesukertaa)
- vähentää hajua aiheuttavien mikro-organismien kasvua, jotka voivat kertyä kuituihin ihokosketuksessa ja pesussa
- pitää pinnan kuivana ja poistaa hajuja
- yksittäispakattu
Juomapullo sininen tai valkoinen 7 €. Pullon takana on nimikoimispaikka.
Tupsupipo 25 €. Paksu pipo talvisiin rientoihin. Tällä hetkellä saatavilla vain aikuisten kokoa.
Ohut treenipipo 15 €. Yhden koon pipo sopii lapselle ja aikuiselle.
Tuubihuivi eli buffi 10 €
T-paita 15 €, saatavilla myös pienemmällä logolla, joka on rintapielessä vasemmalla ylhäällä. Lasten ja aikuisten kokoja.
Kylpypyyhe 20 €.