F-juniorit

Kotiharjoitteluohjelma 21.-27.12.2020 - VIDEOT

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kotiharjoitteluohjelma viikoille 14.12.-20.12.2020 - VIDEOT

Kotiharjoitteluohjelma viikoille 7.12.-13.12.2020 - VIDEOT

Kotiharjoitteluohjelma 21.-27.12.2020

HENKILÖKOHTAINEN PALLONHALLINTA

1. Katso videolinkit

2. Harjoittele viikon ajan näiden videoiden liikkeitä

3. Vapaaehtoinen lisätehtävä: kun olet oppinut liikkeet, olisi mukavaa, jos jakaisit osaamisesi RiPS:n Facebook-sivuilla :)

1. Katso videolinkki, videolla näytetään erilaisia eläinliikkeitä

a) Ankkakävely

b) Heinäsirkka

c) Hylje

Voit myös harjoitella muitakin liikkeitä halusi mukaan.

Kotiharjoitteluohjelma viikoille 14.12.-20.12.

HENKILÖKOHTAINENPALLONHALLINTA

1.Katso videolinkit

2.Harjoittele viikon ajan näitä liikkeitä

1. Katso linkkivideo, videolla näytetään erilaisia eläinliikkeitä

a) Pupu

b) Meritähti

c) Aasinpotku

Voit myös harjoitella muitakin liikkeitä halusi mukaan

Kotiharjoitteluohjelma viikoille 7.12.-13.12.

HENKILÖKOHTAINEN PALLONHALLINTA

1. Katso linkki, videolla näytetään 3 eri pallonkäsittelytapaa

2. Harjoittele viikon ajan näitä liikkeitä.

3. Vapaaehtoinen lisätehtävä: kun olet oppinut liikkeet, olisi mukavaa, jos jakaisit osaamisesi RiPS:n Facebook-sivuilla :)

1. Katso linkkivideo, videolla näytetään erilaisia eläinliikkeitä

a) Gorilla