lapsiFutis

Riihimäen Palloseura perustaa talvikaudelle Lapsifutis-ryhmän, johon ovat tervetulleita ensisijaisesti 2018 syntyneet tytöt ja pojat. Lapsifutiksen harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 17:00-17:55 Ilves-Hallilla osoitteessa Korttiontie 2, 11130 Riihimäki.

Lapsifutiksen harjoituksia jatketaan kevätkauden osalta 10.1.2024-30.4.2024 (ei viikolla 8)

Kevätkauden hinta 140€

Lapsi voi kokeilla harrastusta neljän viikon ajan ja ilmoittaa tänä aikana, jos ei jatka harrastuksessa kokeilun jälkeen.

Jatkaessa maksu lasketaan ensimmäisestä kokeilukerrasta.

Lapsifutiksessa lapset liikkuvat keskenään ja vanhempi saa osallistua myös lapsen tukena tai auttamalla ryhmän liikuttamisessa. Vastuuohjaajana toimii seuran valmennuskoordinaattori Asko Jortikka.

VARUSTEET

Liikunnallinen vaatetus, Esim. kerrasto + verkkarit + pipo ja hanskat (Ilves-halli on kylmä halli, jota lämmitetään vain kovimmilla pakkasilla, silloinkin vain hieman plussan puolelle). Lenkkareilla pääsee alkuun ja jos harrastusta innostuu jatkamaan kokeilun jälkeen voi ostaa jalkapallokengät ja suositellaan säärisuojien sekä pelisukkien hankkimista.

Voit ottaa oman pallosi mukaan (Lapsifutis kerran ajaksi meillä on lainapalloja).Muita varusteita saa tarvittaessa RiPS Verkkokaupasta, jalkapallokengät ja säärisuojat Riihimäen Sportiasta (Kirkkopolku 5).

RiPS Lapsifutisterveisin

Asko Jortikka