Rantalainen jalkapalloleiri 2024

Riihimäen Palloseura järjestää Rantalainen Jalkapalloleirin 2012-2016-syntyneille futareille ma-ke 17.-19.6. Leiri järjestetään Riihimäen Pallokentällä. 

Leirin ohjattu aika on klo 9–15. Leirillä on myös valvonta klo 8-9 ja 15-16. Leireillä pelaajat jaetaan ikäryhmittäin.

Leirimaksu on 100€/osallistuja. Leirimaksuun sisältyy jalkapallovalmennus, päivittäiset välipalat ja ruokailu Länsitien Ingafessa. Hinta ei sisällä vakuutusta, mutta RiPS-pelaajien pelipassivakuutus on voimassa leirillä.

Varustuksena säähän sopiva varustus, RiPS-seuravarusteet (tai oman seuran varustus, jos ei RiPS), jalkapallokengät, säärisuojat, juomapullo, kengät kävelyyn ruokailuun (yhdensuuntainen matka n. 700m), vaihtovaatteita tarvittaessa.

Leirin päivien harjoitusteemat:

Ensimmäinen päivä: Henkilökohtainen taito, pallonkäsittely, kuljetus, syöttäminen

Toinen päivä: 1 vs 1 + maalinteko – ohittaminen ja puolustaminen

Kolmas päivä: Pelitaito

Ilmoittautumisaikaa on 9.6. asti. Ilmoittautuminen on sitova, mutta sairastapauksissa maksu voidaan palauttaa. Saat laskun leiristä ilmoittautumisen yhteydessä eräpäivällä 17.6. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään allergiat, kuvauslupa ja asiat, joita valmentajien on hyvä tietää leiriläisestä.

Tarkemmat käytännöt leiripäivistä, niihin saapumisesta ja lähtemisestä infotaan leirikirjeessä ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Tervetuloa Rantalainen Jalkapalloleirille 2024!


Valmennus

Asko Jortikka

Liikunnanohjaaja YAMK, UEFA B, Valmennuskoordinaattori 5v5 

Asko on Rantalainen Jalkapalloleirin toinen vastuuvalmentaja. Valmentajana Asko vaatii paljon ja saa pelaajista parhaan irti. Askolla on valmentamisesta kymmenen vuoden kokemus.


Vastuuvalmentaja Asko Jortikka

Joona Dyster

LiTM, Ikävaihekoulutus,

Valmennuskoordinaattori 8v8


Joona on Riihimäen Palloseuran edustusjoukkueen tähtipelaaja, joka ammentaa omia kokemuksiaan ja vahvaa liikuntatieteellistä koulutustaustaansa opettaessaan jalkapallotaitoja innostavalla ja tinkimättömällä ottellaan.


Vastuuvalmentaja Joona Dyster

Muut valmentajat

Rantalainen Jalkapalloleirin muina valmentajina toimivat Riihimäen Palloseuran edustusjoukkueen pelaajat, jotka tuovat oman mittavan kokemuksensa jokaiseen leiripäivään.

Lisätietoja:
Leirivastaava Lauri Salovaara
puh. 045 213 0880
lauri.salovaara@riihimaenpalloseura.fi