RiPS Kevarit

RiPS Kevari 11.8.2017 Pronssimitalit Hämeenlinnasta

RiPS Kevareille turnauspronssia Porvoosta 28.5

RiPS Kevarit aloittivat 10. kautensa perinteisellä Porvoon turnauksella. Avauspeli voitettiin 4-0 RiKa (Riihilahden Karhut Espoo) .35 v. ikämies synttärijuhlaa viettävä Arttu Nyman teki kaksi maalia, joukkueen junnupelaaja Aholan Elias 12 v. teki maalin ja uusi kärkipelaaja Toni Latvala aloitti uran joukkueessa maalilla. Seuraavassa pelissä oltiin unessa ja Porvoo voitti 4-2. Tuomas ”Tumppi” Haglund teki molemmat maalit. Seuraavan pelin panoksena oli finaalipaikka, mutta turnausvoittaja Loviisa Kings voitti 3-1Tumpin tehdessä ainoan maalin. Pronssipeli oli joukkueen näytöstä ja 4-1 voitto RiKasta. Maalintekijät olivat Tumppi ja Toni kahdella maalilla mieheen. Muut pronssimitalistit Aapeli Piiipponen, Mirkka Jauhiainen, Petri Virtanen C, Jani Pellikka, Hannu Sotku, Jussi Sotku, Ilona Järviö, Mika Laakkonen (mv), Juha Nissinen mv), Meri Jaurimaa ja Nea Tilli, joka oli edellisenä iltana palanut Kööpenhaminasta pohjoismaisista yu –mestaruuskisoista ja tuomisena oli Kultamitali kuulasta ja pronssi pituushypystä. Joukkueen pelaajista Niko Salmi ja Leo Tuovinen eivät päässeet mukaan tällä kertaa. Mitalistien huollosta vastasi GM Olli Loive sekä bussikuski/kuvaaja Markku Kollin kokemuksella. Kevarit jatkaa RiPSin 90 v. juhlavuotta treenaamalla, olemalla mukana 90 v.Juhlapäivänä la 30.6 tapahtumissa. Elokuussa mennään SM –turnaukseen Hämeenlinnaan ja syyskuussa on Iso peli Riihimäen Leijonia vastaan, jossa Pitkä Esa ja Jalosen Jukka Leijonineen joutuvat pistämään parastaan. RiPS Kevari 10 v. juhlakausi päättyy turnaukseen lokakuussa Järvenpäässä.

RiPS Kevarit 2017

RiPS Kevarit perustettiin v. 2009 eli 9. kausi on nyt ja ensi vuonna, kun emoseura RiPS juhlii 90 v. juhlavuotta, niin on Kevareiden 10. kausi. Joukkueessa on tällä hetkellä 15-18 aktiivista peluria. Pelureiden ikähaarukka on 12-66 v. Kevarit ovat käyneet perinteisesti turnauksissa saavuttaen voitoja ja mitalleja mm. Porvossa, Järvenpäässä ja Hämeenlinnassa SM -turnauksessa, josta saatiin 2016 historian paras saavutus eli SM -pronssia.Kevarijoukkue on aktiivisesti mukana RiPS edustuksen kotipeleissä pallonpalauttajina ja otteluohjelmien jakajina siivousta ja kioski/grilliapulaisina.Kevareiden ilme ja into on aina Iloista ja Kannustavaa!Valmentaja Eero Hynynen, eerohynynen(at)kolumbus.fi, 050 3842 515.RiPS Kevarit kirkastivat Hämeenlinnassa erityisryhmien D –lohkon viime vuoden pronssimitalit hopeaksi. Avauspeli Järvenpään JäPS Vapari voitettiin 6–4. Patrick ”Pake” Wilenius teki hattutempun 3 maalia. Joukkueen uusi vahvistus Mikael ”Miiku” Kuisma aloitti uran komealla alanurkkamaalilla. Maalin tekivät myös Arttu ”Artsi” Nyman ja Tuomas ”Tumppi” Haglund. Seuraavassa pelissä kohdattiin tuleva Suomen mestari

Kouvolan Sudet / Sisu, jolle hävittiin 1-4 Paken tehdessä RiPSin ainoan maalin. Viimeisessä pelissä oli panoksena Hämeenlinnan turnauksen D –lohkon hopeamitalit. Vastaan asettui edellisen vuoden hopeajoukkue

FC Kuusysi. Peli oli tasaista ja jännittävää, mutta voitto tuli Paken toisella hattutempulla 3-1 ja näin hopea mitalit matkasivat Riihimäelle.

Kevareiden maalivahtina ja topparina vuorottelivat joukkueen kapteeni Petri ”Pete” Virtanen sekä varakapteeni Mika ”Miksa” Laakkonen onnistuen hyvin. Muut mitalistit olivat Mirkka Jauhiainen, Meri Jaurimaa, Ilona Järviö, Niko Salmi, Jani Pellikka, Sotkun veljekset Jussi ja Hannu ja maalivahti Juha Nissinen. Kotiin jäivät varapelaajat Nea Tilli, Aapeli Piipponen ja Elias Ahola.

Valkku Eero ”Hyny” Hynynen ja GM Olli Loive ja bussikuski Kollinin Markku iloitsivat saavutuksesta ja joukkue kiittää Nikiä kinkkukiusauksesta. Seuraava koitos Kevareilla on torstaina 14.9 klo 17.30 Pallokentällä, jossa kohdataan pitkän Esan Leijonat jo perinteisessä ja odotetussa ystävyyspelissä. Kausi päättyy perinteiseen turnaukseen Järvenpäässä la 27.10.

RiPS Kevari 11.8.2017 Pronssimitalit Hämeenlinnasta

RiPS Kevareille turnauspronssia Porvoosta 28.5