Seura

Riihimäen Palloseura on perustettu vuonna 1928 ja on yksi Suomen vanhimpia jalkapalloseuroja.

VISIO 2017 - 2021:
Riihimäen Palloseura on Riihimäen ja lähialueiden seudulla vaikuttava vetovoimainen ja kaikkia liikuttava jalkapalloseura, aina nappuloista naisten ja miesten edusjoukkueisiin asti. Painopiste on kasvattajaseuratoiminnassa.

ARVOT:
Avoimuus ja rehellisyys: Jokainen yksilö ja joukkue toimii avoimesti ja rehellisesti.
Tavoitteellisuus: Toimintamme on suunnitelmallista ja noudatamme jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaatteita.
Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus: Kaikkia joukkueita ja yksilöitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti.

TOIMINTA AJATUS:
Riihimäen Palloseura kehittää ja edistää jalkapallon harrastamista Riihimäen seudulla tarjoamalla seudun lapsille, nuorille ja aikuisille laadukasta toimintaa jokaisen oma osaamistaso huomioiden.

STRATEGISET PAINOPISTEALUEET:

• Hallinnon kehittäminen
  • Seuran talouden turvaaminen
  • Markkinointi
  • Joukkueenjohtajien jatkuva kehitys
  • Hallitustyöskentelyn jatkuva kehitys
  • Laatutoiminnan kehitys
  • Urheilullisuuden kehittäminen
  • Selkeä valmennuslinja
  • Pelaajakehitys
  • Valmentajien osaamisen kehittäminen
  • Seura- ja joukkuetoiminta (juniorit, edustusjoukkueet)