PerheFutis

Riihimäen Palloseura mukana Palloliiton Perhefutis-konseptissa!

Toiminta käynnistyi syksyllä 2017. Perhefutis on tarkoitettu lapsi-aikuinen pareille ja on 2013- ja 2016 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmille. Perhefutis järjestetään jaksoissa (syksy-talvi-kesä).

Talven 2019 jakso starttaa 19.1.2019!

Perhefutis on 3-5-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana.

Talven jakso: tammi-huhtikuu (12 tapahtumaa). Lauantaisin 19.1-13.4, ei viikolla 8 (talviloma). Uramon koulun sali, Kalevankatu 5-11.

Ryhmä 1: klo 10.00-10.45 - ryhmä täynnä!
Ryhmä 2: klo 11.00-11.45 - muutamia paikkoja vapaana.
Ryhmä 3: klo 12-12.45 - perustetaan, jos mukaan saadaan vähintään 10 perhettä.

Maksu: Yhden jakson hinta on 85€/ lapsi-aikuinen pari. Huom: Hinta sisältää lapselle vakuutuksen, pallon ja T-paidan! Syksyn 2018 ryhmään osallistuneiden maksu -20€, ilman varusteita.

Varustus: Lapsella sekä aikuisella tulee olla liikuntavarusteet ja juomapullot, sisäkenkiä suositellaan mutta ne eivät ole pakolliset.

Perhefutiksesta vastaa RiPS Virva Lampinen,

Ilmoittautumiset ja paikkakyselyt Virvalta, virva.lampinen@riihimaenpalloseura.fi.