PerheFutis

Riihimäen Palloseura mukana Palloliiton Perhefutis-konseptissa!

Toiminta käynnistyy syksyllä 2017.  Perhefutis on tarkoitettu lapsi-aikuinen pareille. Toiminta on tarkoitettu 2012- ja 2014 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmille. Toimintaa järjestetään jaksoissa, ensimmäinen jakso starttaa 16.9.2017.
Perhefutis on 3-5-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana.

Syksyn ja talven perhefutisryhmä kokoontuu lauantaisin Karan koulun yläsalissa klo 10-10.45. Karan koulu, Kalevankatu 13-17.
Kesän ryhmä kokoontuu ulkonurmilla.

Syksyn jakso: 16.9-9.12.2017 (12 tapahtumaa). Ei viikolla 42 (syysloma). Karan koulu, yläsali.
Talven jakso: 13.1-14.4.2018 (12 tapahtumaa). Ei viikolla 8 (talviloma) eikä viikolla 13 (pääsiäisviikko). Karan koulu, yläsali.
Kesän jakso: touko-kesäkuu (8 tapahtumaa). Ajankohta ilmoitetaan lähemmin. Ulkonurmi.

Maksu: Yhden jakson hinta on 85€/ lapsi-aikuinen pari. Huom: Hinta sisältää vakuutuksen sekä lapselle pallon sekä T-paidan! Osallistuessa useammalla jaksolle, maksu -20€ seuraavalta jaksolta, ilman varusteita.

Varustus: Lapsella sekä aikuisella tulee olla sisäliikuntavarusteet ja jumppatossut tai sisäpelikengät sekä juomapullot.

Talven jakson ilmoittautuminen avataan joulukuussa 2017, kesän huhtikuussa 2018.

Perhefutiksesta vastaa RiPS valmennuspäällikkö Jukka Vanninen,

jukkavanninen@outlook.com, 045 2130880.