PerheFutis perheen pienimmille

Riihimäen Palloseura mukana Suomen Palloliiton Perhefutis-konseptissa!

Riihimäen Palloseuran perhefutistoiminta käynnistyi syksyllä 2017. Perhefutista järjestetään lapsi-aikuinen -pareille ja se on suunnattu vuosina 2014 - 2017 syntyneille lapsille sekä heidän vanhemmilleen. Perhefutis järjestetään jaksoissa (syksy-talvi-kesä).

Perhefutis on 3-6 -vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tutustutaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse sekä yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajina.

Maksu: Syksyn jakson hinta on 85 € / lapsi-aikuinen -pari. Hinta sisältää lapselle vakuutuksen, pallon ja T-paidan!

Varusteet: Lapsella sekä aikuisella tulee olla liikuntavarusteet ja juomapullot.

Toiminta on toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme tällä sivulla ja Facebookissa, kun Perhefutista järjestetään seuraavan kerran.

Perhefutiksesta vastaa Riihimäen Palloseuran Virva Hyvärinen

Lisätiedot Virvalta ► virva.hyvarinen@riihimaenpalloseura.fi