Maksut

Riihimäen Palloseuran toiminnan kulujen kattamiseksi peritään kausimaksu, joka määritellään ikäkausittain. Ehdotuksen kausimaksun suuruudesta ja sen perintään liittyvistä muista käytännön asioista tekee seuran hallitus. Hallituksen ehdotukset vahvistetaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Kausimaksun suuruus vaihtelee joukkueittain ja ikäryhmittäin.

Kausimaksulla katetaan mm. seuraavat seuralle tulevat kulut:

• seura-asut
  • pelipaitojen painatukset
  • Palloliiton jäsenyys
  • palkinnot
  • mainonta ja markkinointi (pääosin)
  • hallinnolliset kulut

Seuran kausimaksun lisäksi maksetaan ns. joukkuemaksua (kuukausimaksu), joka vaihtelee harjoitusmäärien ja -paikkojen sekä joukkueen pelaajamäärän mukaan. Joukkuemaksulla katetaan oman joukkueen kulut kuten:

• huoltotarvikkeet
  • turnaukset
  • halli- ja kenttämaksut
  • pelipassit