Naisten kuntofutis

Viisi paikkaa nopeimmille kesäkuuksi! 🔥

Haluaisitko samanhenkiseen porukkaan ja kokeilla jotain uutta? Saat omaa aikaa Riihimäen raviradalla (Oravankatu 26) kesäkuun torstaisin klo 20-21! Saat kurssin ensimmäisellä kerralla oman jalkapallon.

Naisten kuntofutis on tarkoitettu ensisijaisesti naisille, joilla ei ole jalkapallotaustaa. Harjoituksissa harjoitellaan jalkapallon perustaitoja ja tavoitteena on se, että olisi ensisijaisesti mukavaa ja samalla myös vähän hengästyisi.

Naisten kuntofutista ohjaa Nina Ahola, joka on kokenut ja innostava ohjaaja. Ninalla on pitkä futistausta ja sopiva pilke silmäkulmassa! Pääset siis asiantuntevaan valmennukseen.

Saat ensimmäisellä kerralla oman pallon. Varaudu liikkumiseen sopivilla vaatteilla. Lenkkareilla pääsee hyvin alkuun, mutta voit halutessasi tulla myös jalkapallokengillä. Juomapullo on hyvä olla mukana.

5 kertaa 1.6. - 29.6. | torstaisin 20-21 | 45 € 

Hinta ei sisällä vakuutusta, josta on huolehdittava omatoimisesti. Kuntofutis laskutetaan viikolla 24, liikuntaetuja (epassi, edenred, smartum) voi käyttää maksamiseen, josta ohjeistus tarkemmin ennen laskutusta.