Naisten kuntofutis

Haluaisitko samanhenkiseen porukkaan ja kokeilla jotain uutta? Saat omaa aikaa Ilves-Hallilla (Korttiontie 2) joka toinen torstai klo 20-21! Saat kurssin ensimmäisellä kerralla oman jalkapallon.

Naisten kuntofutis on tarkoitettu ensisijaisesti naisille, joilla ei ole jalkapallotaustaa. Harjoituksissa harjoitellaan jalkapallon perustaitoja ja tavoitteena on se, että olisi ensisijaisesti mukavaa ja samalla myös vähän hengästyisi.

Naisten kuntofutista ohjaa Nina Ahola, joka on kokenut ja innostava ohjaaja. Ninalla on pitkä futistausta ja sopiva pilke silmäkulmassa! Pääset siis asiantuntevaan valmennukseen.

Saat ensimmäisellä kerralla oman pallon. Halliin kannattaa varata lämpimät, liikkumiseen sopivat vaatteet. Lenkkareilla pääsee hyvin alkuun, mutta voit halutessasi tulla myös jalkapallokengillä. Juomapullo on hyvä olla mukana.

9 kertaa 2.2. - 25.5.| parittomat viikot | 80 € 

Hinta ei sisällä vakuutusta, josta on huolehdittava omatoimisesti. Toiminta laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Talven kurssilla vielä mahdollista käyttää liikuntaetuja.