Miesten kakkosjoukkue

Kuvaverkko 2022

Kaudella 2021 RiPS miesten kakkosjoukkue pelasi 5. divarissa E-S 7-lohkon yläloppusarjassa. Lopullinen sijoitus oli 5, mikä oli joukkuetta tyydyttävä lopputulos. Sarjaotteluissa joukkue teki 22 maalia. Parhaat maalintekijät olivat Toivo Molin ja Mikko Palonen.

Joukkueessa pelasi kauden aikana 28 pelaajaa. Nuorin peluri oli 18-vuotias ja vanhin 40 vuotta täyttänyt.  Suurin osa joukkueesta oli yli 30-vuotiaita. Valmennuksesta vastasivat Sami Anttila sekä Mikko Nurminen. RiPS 2 on hyvähenkinen ryhmä, jossa hurtti huumori on sallittua. Mottomme onkin: "Lahjattomat harjoittelee ja siksi kakkosessa on paljon lahjakkaita pelaajia"!

RiPS2 jatkaa kohti kautta 2022 harjoittelemalla kerran viikossa, yleensä lauantaina aamupäivällä. Ensi kauden joukkueessa on tällä hetkellä noin 15 pelaajaa, joten lisävoimia tarvitaan. 

Jos koet olevasi vankkaa 5. divaritasoa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtaja Eero Hynyseen, puh. 050 3842515. Varsinainen ilmoittautuminen joukkueeseen tapahtuu alla olevan linkin kautta: