E-juniorit

Kotiharjoitteluohjelma 21.-27.12.2020 - VIDEOT

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kotiharjoitteluohjelma viikoille 14.12.-20.12.2020 - VIDEOT

Kotiharjoitteluohjelma viikoille 7.12.-13.12.2020 - VIDEOT

Kotiharjoitteluohjelma 21.-27.12.2020

2. Harjoittele viikon ajan näiden videoiden liikkeitä

3. Vapaaehtoinen lisätehtävä: kun olet oppinut liikkeet, olisi mukavaa, jos jakaisit osaamisesi RiPS:n Facebook-sivuilla :)

a) Heinäsirkka

b) Varpunen

c) Kameleontti

Kotiharjoitteluohjelma viikoille 14.12.-20.12.2020

2. Harjoittele viikon ajan näiden videoiden liikkeitä

3. Vapaaehtoinen lisätehtävä: kun olet oppinut liikkeet, olisi mukavaa, jos jakaisit osaamisesi RiPS:n Facebook-sivuilla :)

a) Hyppivä hämähäkki

b) Hyljekävely

c) Aasinpotku kuperkeikalla tai ilman

Kotiharjoitteluohjelma viikoille 7.12.-13.12.

a) Tiikeriloikka etu-ja takaperin

b) Sisilisko

c) Meritähti

Voit myös harjoitella muitakin liikkeitä halusi mukaan.

3. Vapaaehtoinen lisätehtävä: kun olet oppinut liikkeet, olisi mukavaa, jos jakaisit osaamisesi RiPSin Facebook sivuilla. :)

LOISTAVIA TREENIHETKIÄ!