Matti Hiukka jatkaa Riihimäen Palloseuran edustusjoukkueen valmentajana

1.10.2015


Vuoden jatkosopimus takaa RiPS:lle hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen, ja on varmasti myös pelaajille mieluisa uutinen.

Entinen huippupelaaja Matti Hiukka sopi vuoden jatkosopimuksen RiPS:n kanssa ja pääsee näin jatkamaan hyvin alkanutta joukkueen ja pelaajien kehittämistä. Hiukka tuli seuraan kevättalvella 2015 ja sai vaikeuksissa talvikauden olleen joukkueen jopa taistelemaan noususta. 40-vuotias RoPS:n kasvatti on kotiutunut hyvin Riihimäelle. Työt Lempivaarassa saavat hyvää vastapainoa jalkapallosta.

-Olen viihtynyt Riihimäellä erittäin hyvin, joten oli helppo päätös luvata jatkaa täällä. RiPS:n junioreista nousee jatkuvasti lupaavia junioreita, joiden kehittämisessä riittää mieluisaa haastetta. Edustusjoukkueessa on myös hyvä kokeneempien pelaajien runko, jonka varaan on hyvä alkaa rakentamaan joukkuetta tulevaa kautta varten. Tulin kesken kauden mukaan kuluvalle kaudelle, mikä loi omat haasteensa. Nyt kun pääsen suunnittelemaan kaiken talviharjoittelusta lähtien, on kaikki sitten enemmän oman näköistä.


Näin lähtökohdat kaudelle 2016 ovat riihimäkeläisittäin loistavat. Hiukan pestin myötä edustusjoukkueen toiminta jatkuu nousujohteisena. Tämän lisäksi seuraan tulee pitkästä aikaa A-juniorijoukkue, joka tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä edustusjoukkueen kanssa. Näin seuran omilla junioreilla on hyvä tie jatkaa harrastustaan raitapaidoissa, ja seuralla on tarjota entistä enemmän vaihtoehtoja pelaajille. A-junioreiden valmennuksesta tiedotamme lisää lähiaikoina.