Riihimäen Palloseura RIPS ry käynnistää ulkoharjoittelun 21.12.2020 alkaen

20.12.2020 klo 08:00

Riihimäen Palloseuran hallitus on arvioinut koronapandemian vaikutusta toimintaansa.

Seuran hallitus on päättänyt käynnistää jalkapallon ulkoharjoitukset maanantaista 21.12. alkaen. Harjoitukset toteutetaan keskuskentän tekonurmen aukioloaikojen ja muiden kaupungin asettamien koronarajoitusten puitteissa.

Seuralla on nyt kolmen viikon kokemus toiminnan keskeytyksen vaikutuksista. Huolimatta siitä, että Kanta-Hämeen maakunnan alueella pandemia on edelleen leviämisvaiheessa, arvioimme ettei ulkona pienryhmissä palloliiton suositusten mukaisesti tapahtuvalle harjoittelulle ole estettä. Ohjattujen seuraharjoitusten ollessa tauolla, on keskuskentän tekonurmella ollut ns. omaehtoisissa harjoituksissa huomattavasti suurempi määrä ihmisiä kuin ennen toiminnan keskeytystä. Näin ollen totesimme yksimielisesti, ettei harjoitusten keskeytykselle ole koronapandemian ehkäisyn kannalta merkitystä" Riihimäen Palloseuran puheenjohtaja Anssi Kemppi toteaa.

Nyt tehty päätös harjoitusten jatkamisesta koskee ainoastaan ulkoharjoittelua. Sisäharjoittelu ns. Valioareenalla on edelleen keskeytyksissä pandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Ensi vaiheessa ulkoharjoitteluun palaavat ne joukkueet, joilla on vakiovuoro keskuskentän tekonurmella. Muiden joukkueiden osalta ulkoharjoitteluvuorot järjestetään  valmennuskoordinaattoreiden toimesta viikon 52 aikana sen jälkeen, kun joukkueiden harjoittelutoiveet on kartoitettu ja asiasta neuvoteltu kaupungin liikuntatoimen edustajien kanssa.

Anssi Kemppi
Riihimäen Palloseura RIPS ry