Koronakriisin vaikutukset Riihimäen Palloseuran toimintaan

7.4.2020 klo 12:00

Valmennuskoordinaattoreiden työaika lyhenee koronakriisin takia tilapäisesti 10 tuntiin viikossa

Koronaepidemian keskeytettyä jalkapallon harjoitus- ja pelitoiminnan on Riihimäen Palloseura yhdessä valmennuskoordinaattoreidensa kanssa sopinut heidän työaikansa tilapäisestä lyhentämisestä 10 tuntiin viikossa. Seurasihteeri työskentelee jo tällä hetkellä osa-aikaisesti ja hoitaa niitä tehtäviä ja velvoitteita, joista seuran on selviydyttävä myös tilapäisen kriisin aikana. Samalla RiPS panostaa myös varainhankintaansa lanseeraamallaan tukipallo-kampanja. Tukipalloista saatavat tuotot auttavat osaltaan seuran toimintaedellytysten turvaamisessa tässä vaikeassa tilanteessa.

”Tässä poikkeustilanteessa seuralla on käytössään vain huonoja vaihtoehtoja. Kävimme avoimen keskustelun valmennuskoordinaattoreidemme kanssa tilanteesta ja etsimme molempia osapuolia mahdollisimman vähän vahingoittavaa vaihtoehtoa.  Tarjosimme valmennuskoordinaattoreillemme mahdollisuutta työskennellä osa-aikaisesti. Tauon aikana valmentajamme voivat viimeistellä jo aloitetut valmennuslinjaukset ja koostaa malliharjoitteiden pankin, jota seuramme muut valmentajat hyödyntävät, kunhan viheriölle jälleen palataan” sanoo Riihimäen Palloseuran puheenjohtaja Anssi Kemppi ja kiittää vilpittömästi seuran työntekijöitä hyvästä yhteistyöstä tässä vaikeassa tilanteessa.

Valmennuskoordinaattorit tulevat myös jatkamaan jo aloittamiaan virtuaalisia valmentajatapaamisia ja -koulutuksia. Tilapäinen työajan lyhennys on voimassa huhti-toukokuun ajan. Mikäli maan hallitus päättää lieventää harrastustoimintaan kohdistettuja rajoituksia, palaavat valmennuskoordinaattorit nopealla aikataululla kokoaikaiseen työhön.

Yhteiskunnassamme kaikki joutuvat nyt myös taloudellisesti koville eikä Riihimäen Palloseura ole tästä poikkeus. ”Teemme kaikkemme, jotta voimme turvata seuramme toimintaedellytykset niin kriisin keskellä kuin sen jälkeen. Jossain vaiheessa virusepidemia on selätetty ja jalkapallon ystävät pääsevät jälleen kuningaspelin pariin. ”Nyt tehdyt toimenpiteet tähtäävät siihen, että 92-vuotias seuramme selviää tästä kriisistä mahdollisimman vähin vaurioin” puheenjohtaja Kemppi lupaa.

Samalla RiPS haastaa kaikki jalkapallon ystävät tukemaan seuraa tänä vaikeana aikana. Tukipallo-kampanjallaan seura myy jalkapallon ystäville jalkapalloja, joiden myyntituotto käytetään seuran toimintaedellytysten turvaamiseen tässä vaikeassa tilanteessa.  Tukipallo-kampanja antaa mahdollisuuden tukea lasten ja nuorten mahdollisuuksia jatkaa jalkapalloharrastuksen parissa myös tulevaisuudessa. Lue lisää seuran Facebook https://www.facebook.com/RiihimaenPalloseura

 

Lisätiedot

Anssi Kemppi

puheenjohtaja

Riihimäen Palloseura ry

p. 040 7257143