Riihimäen Palloseura vahvistaa organisaatiotaan

1.11.2018 klo 21:00

Riihimäen Palloseuran syyskokous 1.11.2018 vahvisti seuralle toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2019. Vuonna 2019 RiPS vahvistaa henkilöstöresurssejaan ja panostaa sekä valmennusosaamisen kehittämiseen että seuran hallintoon.

Tulevan vuoden budjetti mahdollistaa kokopäiväisen seurakoordinaattorin sekä puolipäiväisen valmennuskoordinaattorin palkkaamisen.


”Uudet panostukset ovat osa seuramme strategiaa, jonka painopisteitä ovat mm. seuran hallinnon ja urheilullisuuden kehittäminen” toteaa Riihimäen Palloseuran puheenjohtajana vuonna 2019 jatkava Anssi Kemppi.


Visionsa mukaisesti Riihimäen Palloseura haluaa olla Riihimäen seudulla vaikuttava vetovoimainen ja kaikkia liikuttava jalkapalloseura, jonka panopiste on kasvattajaseuratoiminnassa. ”Seuran toiminnan mahdollistavat sitoutuneet vapaaehtoiset jalkapalloihmiset mutta he tarvitsevat valmennuksen ja yhdistystoiminnan ammattilaisten tukea” Kemppi muistuttaa ja kertoo, että uudet panostukset pyritään toteuttamaan vapaaehtoisten arvokasta panosta hyödyntäen ja ilman, että jalkapallon harrastajien maksut kohtuuttomasti kohoavat. Näin varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori voi jatkaa kuningaspeli jalkapallon parissa.

Kempin lisäksi Riihimäen Palloseuran hallitukseen vuodelle 2019 valittiin Kirsi Santomaa, Laura Nikkarila, Eero Hynynen, Veijo Saastamoinen, Nicholas McGrath sekä Matias Lehtinen.

 

Lisätietoja:
Anssi Kemppi
puheenjohtaja
Riihimäen Palloseura ry
p. 040 7257143