Nimityksiä Riihimäen Palloseurassa

4.4.2017 klo 20:00

Jukka Vanninen ja Ari Matinlassi
Jukka Vanninen ja Ari Matinlassi

Jukka Vanninen jatkaa RiPS:issä osa-aikaisena valmennuspäällikkönä ja lisäksi seura on palkannut osa-aikaiseksi vt. toiminnanjohtajakseen Ari Matinlassin.

Työtehtävät jaetaan niin, että Ari vastaa seuran operatiivisesta johtamisesta ja uuden ripsiläisen pelitavan kehittämisestä ja Jukka vastaavasti käytännön tuesta joukkueille ja valmentajille.

Ari Matinlassi tuo RiPS:iin kauan kaivattua vuosikymmenten mittaista syvää jalkallo- ja jalkapallojohtamisosaamista.  Ari on toiminut Keski-Suomen piirin piirijohtajana vuosina 2006-2013, ja häneltä löytyy myös Jalkapallovalmentajan Ammattitutkinto vuodelta 1992, jonka Ari päivitti UEFA Pro – lisenssiksi vuonna 2012. Jalkapallouransa hän aloitti Rovaniemen Palloseurassa RoPS:issa maalivahtina. Ari kertoo, että: ”Pelaajaurani keskittyi Pohjois-Suomeen ja pelasin RoPS:in riveissä vuosina 1978-1989 yhteensä 150 SM-sarjaottelua ja 7 Eurocup-ottelua sekä lukuisia Ykkösen otteluita, ennen kuin RoPs nousi maamme pääsarjaan. Ari on toiminut lisäksi valmentajana mm. Suomen tyttöjen maajoukkueessa ja HJK:n miesten Veikkausliigajoukkueessa, sekä päävalmentaja PS Kemissä (Ykkönen) ja RoPS:issa (Veikkausliiga).