Jukka Vanninen aloittaa RiPSin valmennuspäällikkönä 1.9. alkaen.

4.9.2016

Jukka Vanninen, RiPS Valmennuspäällikkö

Jukka Vanninen aloitti RiPSin valmennuspäällikkönä 1.9.2016 alkaen. Toimi on toistaiseksi osa-aikainen.

Valmennuspäällikön toimenkuvaan kuuluvat mm: junioritoiminnan kehittäminen, joukkueiden valmennuksen tukeminen ja turnausten- ja sarjojen koordinointi.

"Valmennuspäällikön palkkaaminen on luonteva seuraava askel tavoitteessamme syventää valmennuksen laatua entisestäänkin. Valmentajilla on aivan oleellinen merkitys pelaajien kehittymiseen ja viihtymiseen yhteisessä seurassamme. Olen erityisen tyytyväinen siitä, että saimme valmennuspäälliköksi juuri Jukka Vannisen. Jukalla on erinomainen tausta entisenä huippupelaajana, ja lisäksi Jukalla on hyvä kokemus myös sekä jalkapallovalmentamisesta että myös toimimisesta eri tehtävissä lasten ja nuorten parissa. Toivotan Jukan lämpimästi tervetulleeksi Riihimäen Palloseuraan töihin!", kertoo Mikko Uotila, RiPS:in varapuheenjohtaja ja Jukan esimies.

”Olen innoissani tarttumassa tähän uuteen haasteeseen, ensimmäisenä aloitan tutustumisen joukkueisiin ja niiden toimintaa” toteaa Jukka.