Riihimäen Palloseuraan pitkästä aikaa poikien A-juniorijoukkue

23.10.2015

Tulevan kauden osalta RiPS saa mahtavan piristysruiskeen, kun seura saa joukkueen A-junioreihin eli 16-20 vuotiaisiin. Näin yhteistyö edustusjoukkueen, kakkosjoukkueen ja junioreiden välillä helpottuu entisestään.

A-junioreita valmentaa Antti Santamäki, joka valmensi kuluneella kaudella RiPS:n B-junioreita, joista muodostuu runko myös tulevan kauden A-junioreihin. Tulevan kauden ikärajamuutoksen myötä tulevalla kaudella myös -96 syntyneet ovat vielä A-junioreita. Näin RiPS:n lukuisilla -97,-98 ja -99 pojilla on vielä vuosia mahdollisuus pelata A-junioreissa, matkallaan aikuisten peleihin.

Pelaajarinkiin kuuluu jo tällä hetkellä pitkälti yli kaksikymmentä pelaajaa. Luonnollisesti parhaat tulevat kauden aikana pelaamaan paljon myös Matti Hiukan valmentamassa edustusjoukkueessa. Tämä lisää entisestään kilpailua ja nostaa tasoa sekä junioreiden, että aikuisten puolella.

 

RiPS:n A-juniorit on koko seudun nuorille pelaajille hyvä mahdollisuus hakea peliaikaa matkalla isompiin ympyröihin. Harjoituskausi alkaa keskiviikkona 4.11.2015 Keskuskentän tekonurmella. Lähialueen kiinnostuneet -96-99 syntyneet pelaajat voivat ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin.

 

Vastuuvalmentaja Antti Santamäki puh. 0504397928

Joukkueenjohtaja Veijo Saastamoinen puh. 0403157469