Uutisia

Valmennuskoordinaattorina vastaat seuran valmennuksen linjauksesta ja sen seurannasta.
Riihimäen Palloseuran seurakoordinaattorin tehtävään on valittu urheilutradenomi Otso Lepomäki.
Lohkojaot ja otteluohjelmat SM-karsintasarjaan valmistunevat joulukuun alkupuolella.
Riihimäen Palloseuran syyskokous 1.11.2018 vahvisti seuralle toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2019. Vuonna 2019 RiPS vahvistaa henkilöstöresurssejaan ja panostaa sekä valmennusosaamisen kehittämiseen että seuran hallintoon.
Jäsenet tervetuloa syyskokoukseen
Miesten päävalmentaja Antti Santamäki, sekä joukkueen kapeteeni Pietari Palomäki jatkavat kaudella 2019.
Päävalmentaja toimi kokenut Patrick O´Shaughnessy apunaan hänellä oli miesten edustuksen pelaajia sekä muutama B–junnu.
Iltajuhlassa julkaistava historiikki kruunaa juhlapäivän
RiPS on ottanut Office 365 palvelut käyttöönsä
Riihimäen Palloseura ry:n hallitus on kokouksessaan 8.1.2018 ottanut kantaa ns. usean seuran pelaajista muodostettuihin yhdistelmäjoukkueisiin.
Tuntuu hienolta palata kasvattajaseura RIPS:n riveihin
RiPS vastuuvalmentajat
Riihimäen kaupungin talouden tasapainottamissuunnitelmat keskusteluttavat sekä kulttuuriväkeä että urheiluseuraväkeä.
Uusi puheenjohtaja Anssi Kemppi
Päättäjäisissä palkittiin jokaisen joukkueen tsemppareita sekä tyttö- ja poikajuniorit ja tyttö- ja poikapelaajat.