Uutisia

Tervetuloa Riihimäen Palloseura ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Kokous pidetään tiistaina 2.6.2020 klo 18  seuran toimiston kokoushuoneessa (Palstakatu 7-9, 11100 RIIHIMÄKI, 3. krs) Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Lisäksi asialistalla on seuran hallituksen täydentäminen. Asialista ja muut liitteet ovat MyClubissa. Riihimäellä 14.5.2020 Riihimäen Palloseura ry Hallitus
Riihimäen Palloseura käynnistää joukkueidensa pienryhmäharjoittelun 14.5.2020 alkaen. Pienryhmäharjoittelussa RIPS noudattaa maan hallituksen, THL:n ja Palloliiton ohjeita sekä Etelä-Suomen aluehallintoviraston 8.5.2020 antamaa päätöstä (ESAVI/13631/2020 2(4).
Valmennuskoordinaattoreiden työaika lyhenee koronakriisin takia tilapäisesti 10 tuntiin viikossa
Päivitetty koronavirustiedote (23.3. klo 20)
Kiinassa alkuvuonna käynnistynyt uuden koronaviruksen aiheuttama COVID-19 -tartuntatautiepidemia jatkaa leviämistään myös Suomessa.
Joni Reijo RIPS:n nuorimpien ikäluokkien valmennuskoordinaattoriksi
RiPSin edustusjoukkueen uutisia - Pietari Palomäki jatkaa kaudella 2020
Kolmipäiväinen leiri sisälsi monipuolista tekemistä, ja osallistujien joukossa oli lapsia viisivuotiaista aina kaksitoistavuotiaiksi saakka.