Uutisia

Riihimäen Palloseuran valmennuskoordinaattoriksi on valittu Ari Matinlassi. UEFA Pro -valmentaja ja vuosikymmeniä merkittävissä valmennus- ja valmennuskoulutustehtävissä toiminut Matinlassi aloittaa valmennuskoordinaattorin tehtävissä 1.3.2019.
Suomen Palloliiton Uudenmaan piiri on palkinnut jo vuosien ajan kuukauden toimijoita. Palkinto myönnetään kuukausittain seuratoiminnassa ansioituneelle henkilölle. Tammikuun 2019 kuukauden toimijana on palkittu Riihimäen Palloseuran hallituksen puheenjohtaja Anssi Kemppi. Seura onnittelee!
Riihimäen Palloseuran seurakoordinaattorin tehtävään on valittu urheilutradenomi Otso Lepomäki.
Lohkojaot ja otteluohjelmat SM-karsintasarjaan valmistunevat joulukuun alkupuolella.
Riihimäen Palloseuran syyskokous 1.11.2018 vahvisti seuralle toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2019. Vuonna 2019 RiPS vahvistaa henkilöstöresurssejaan ja panostaa sekä valmennusosaamisen kehittämiseen että seuran hallintoon.
Jäsenet tervetuloa syyskokoukseen
Miesten päävalmentaja Antti Santamäki, sekä joukkueen kapeteeni Pietari Palomäki jatkavat kaudella 2019.
Päävalmentaja toimi kokenut Patrick O´Shaughnessy apunaan hänellä oli miesten edustuksen pelaajia sekä muutama B–junnu.
Iltajuhlassa julkaistava historiikki kruunaa juhlapäivän
RiPS on ottanut Office 365 palvelut käyttöönsä
Riihimäen Palloseura ry:n hallitus on kokouksessaan 8.1.2018 ottanut kantaa ns. usean seuran pelaajista muodostettuihin yhdistelmäjoukkueisiin.
Tuntuu hienolta palata kasvattajaseura RIPS:n riveihin