Uutisia

Jäsenet tervetuloa syyskokoukseen
Miesten päävalmentaja Antti Santamäki, sekä joukkueen kapeteeni Pietari Palomäki jatkavat kaudella 2019.
Suuren suosion saanut PerheFutis saa jatkoa syksyllä, ilmoittaudu mukaan.
Päävalmentaja toimi kokenut Patrick O´Shaughnessy apunaan hänellä oli miesten edustuksen pelaajia sekä muutama B–junnu.
Iltajuhlassa julkaistava historiikki kruunaa juhlapäivän
RiPS on ottanut Office 365 palvelut käyttöönsä
Riihimäen Palloseura ry:n hallitus on kokouksessaan 8.1.2018 ottanut kantaa ns. usean seuran pelaajista muodostettuihin yhdistelmäjoukkueisiin.
Tuntuu hienolta palata kasvattajaseura RIPS:n riveihin
RiPS vastuuvalmentajat
Riihimäen kaupungin talouden tasapainottamissuunnitelmat keskusteluttavat sekä kulttuuriväkeä että urheiluseuraväkeä.
Uusi puheenjohtaja Anssi Kemppi
Päättäjäisissä palkittiin jokaisen joukkueen tsemppareita sekä tyttö- ja poikajuniorit ja tyttö- ja poikapelaajat.
Palloliitto palkitsee kuukausittain ansioituneen seuratoimijan suomalaisen jalkapallon ja seuratoiminnan eteen tehdystä työstä.
RiPSin syyskausi on alkanut erittäin hyvin 3 voitolla, HerTo 1-5, MPS 3-0 ja TuPS 2-1. Ennen Derbyä kohdataan FC Finnkurd su 20.8 klo 14. Derbyn Otteluisäntä RTV tarjoaa kahvit kera pullaviipaleen! Ja tietenkin Tuhansien Makkaroiden Hyny grilliä!
Edustus kohtaa Herttoniemen Toverit torstaina 20.4. tekonurmella