Uutisia

RiPSin edustusjoukkueen uutisia - Pietari Palomäki jatkaa kaudella 2020
Kolmipäiväinen leiri sisälsi monipuolista tekemistä, ja osallistujien joukossa oli lapsia viisivuotiaista aina kaksitoistavuotiaiksi saakka.
Riihimäen Palloseuran valmennuskoordinaattoriksi on valittu Ari Matinlassi. UEFA Pro -valmentaja ja vuosikymmeniä merkittävissä valmennus- ja valmennuskoulutustehtävissä toiminut Matinlassi aloittaa valmennuskoordinaattorin tehtävissä 1.3.2019.
Suomen Palloliiton Uudenmaan piiri on palkinnut jo vuosien ajan kuukauden toimijoita. Palkinto myönnetään kuukausittain seuratoiminnassa ansioituneelle henkilölle. Tammikuun 2019 kuukauden toimijana on palkittu Riihimäen Palloseuran hallituksen puheenjohtaja Anssi Kemppi. Seura onnittelee!
Riihimäen Palloseuran seurakoordinaattorin tehtävään on valittu urheilutradenomi Otso Lepomäki.
Lohkojaot ja otteluohjelmat SM-karsintasarjaan valmistunevat joulukuun alkupuolella.