Uutisia

Riihimäen Palloseuran hallitus on arvioinut koronapandemian vaikutusta toimintaansa.
Riihimäen Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 18.11.2020 Riihimäen Teatterihotellilla. Kokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi Anssi Kemppi ja hallituksen jäseniksi Laura Nikkarila, Tuija Nummenpää, Mikko Suomalainen, Jonna Hiltunen ja Toni Jouttunpää.
Riihimäen Palloseuran hallitus on päättänyt keskeyttää myös lasten harrastustoiminnan 1.12.2020 alkaen toistaiseksi covid-19 pandemian pahenemisen vuoksi. Aiemmin RIPS oli jo keskeyttänyt aikuisten harrastustoiminnan.
Riihimäen palloseuran hallitus on päättänyt keskeyttää 28.11.2020 alkaen aikuisten harrastustoiminnan toistaiseksi covid-19 pandemian pahemisen vuoksi.
Tänä vuonna koronatilanteen takia ei taitokilpailuista edetä valtakunnallisiin kilpailuihin. Tapahtuma kuitenkin toimi hyvänä paikkana taitolajien harjoitteluun.
Riihimäen Palloseura RIPS ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 18.11.2020 klo 18:30 Teatterihotellilla (Hämeenaukio 1, Riihimäki). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Ohessa kokouksen esityslista, toimintasuunnitelma 2021 sekä talousarvio 2021. Riihimäellä 4.11.2020 Riihimäen Palloseura RIPS ry Hallitus
RiPS haki aiemmin syksyllä seurataitokilpailuiden järjestäjäksi ja hakuprosessin jälkeen Suomen Palloliitto hyväksyi RiPSin yhdeksi seurataitokilpailujärjestäjäksi. Taitokilpailut järjestetään lauantaina 31.10. klo 9-13, ja se koskee ikäluokkia 2012-2007 eli 8-13-vuotiaita junioreita.
Upeasti yhteen pelaava joukkue kiittää uskollisia kannattajiaan ja tähyää ensi kaudella uusiin, haastavampiin peleihin B-tyttöjen sekä naisten sarjoissa.
RiPS Kevareiden kaulaan ripustettiin SM pronssimitalit C –sarjassa Hämeenlinnan Pullerin viheriöillä la 15.8.
Hyvinkään Palloseura järjesti elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Eloturnauksen, jossa RiPSin joukkueet menestyivät enemmän kuin hienosti. Ikäluokista 2008 ja 2009 turnaukseen osallistui neljä joukkuetta, ja kotiin tuomisina oli hyvien kokemusten ja tunnelmien lisäksi kolme mestaruutta. P08 sininen nappasi haastesarjan mestaruuden ja P08 valkoinen voitti harrastesarjan. P09 valkoinen puolestaan lähti turnauksesta kotiin oman ikäluokkansa haastesarjan mestarina. RiPS onnittelee Eloturnauksen mestareita ja toivottaa kaikille junnuille tsemppiä loppukesän turnauskoitoksiin!
Jalkapallon sarjakauden alku lähestyy myös Riihimäen Palloseuran edustusjoukkueen osalta. Talvikausi venyi poikkeuksellisen pitkäksi, ja toi luonnollisesti myös harjoitteluun omat haasteensa. RiPS:n onni on ollut ammattitaitonen valmennustiimi, jonka avulla myös poikkeusoloissa on pystytty valmistautumaan sarjakauteen laadukkaasti.
Tervetuloa Riihimäen Palloseura ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Kokous pidetään tiistaina 2.6.2020 klo 18  seuran toimiston kokoushuoneessa (Palstakatu 7-9, 11100 RIIHIMÄKI, 3. krs) Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Lisäksi asialistalla on seuran hallituksen täydentäminen. Asialista ja muut liitteet ovat MyClubissa. Riihimäellä 14.5.2020 Riihimäen Palloseura ry Hallitus
Riihimäen Palloseura käynnistää joukkueidensa pienryhmäharjoittelun 14.5.2020 alkaen. Pienryhmäharjoittelussa RIPS noudattaa maan hallituksen, THL:n ja Palloliiton ohjeita sekä Etelä-Suomen aluehallintoviraston 8.5.2020 antamaa päätöstä (ESAVI/13631/2020 2(4).