Uusi joukkue perustetaan 2012-14-syntyneille

4.12.2023

Riihimäen Palloseuran toiminta-ajatuksena on tarjota osaamistasot huomioivaa tarkoituksenmukaista toimintaa alueen lapsille, nuorille ja aikuisille. Jotta tähän voidaan vastata entistä paremmin, perustetaan 2012-14-syntyneille uusi 2012-14 Keltainen -joukkue, jossa tapahtumia on samanikäisten muita ikäluokkajoukkueita vähemmän.

Harrastejalkapalloon osallistuvilla on 1-2 tapahtumaa viikossa. Talvikaudella harjoittelu tapahtuu pääosin liikuntasalissa ja kesällä jalkapallokentällä. Joukkueen on tarkoitus osallistua kesällä RiPS:n järjestämiin kesäpeleihin Riihimäen Keskuskentällä noin viiden miniturnauksen verran.

Aloite on lähtenyt muutamalta pelaajalta ja heidän vanhemmiltaan. Kaikki eivät halua panostaa jalkapalloon täysillä ja osallistua useisiin tapahtumiin viikossa. On paljon pelaajia, jotka haluavat pelata jalkapalloa kavereidensa kanssa, mutta ehkäpä vain kerran tai kaksi viikossa. Pyrkimyksenä on tarjota kaikille lapsille jalkapallotoimintaa jokaisen oman motivaation ja tavoitteiden mukaan ja sillä tavoin pitää heidät lajin parissa ja mahdollistaa myös aloittaminen uusille.

Harrastejalkapallotoiminta on avoin kaikille 2012-14 syntyneille tytöille ja pojille. Ei ole väliä onko pelannut ennen jalkapalloa. Tämä mahdollistaa sen, että toisen lajin harrastajatkin voivat kenties tulla helpommin mukaan. 


Uuden joukkueen vastuuvalmentajana aloittaa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Phondo Wälläri, joka pelaa myös RiPS:n edustusjoukkueessa. Joukkueen harjoitukset alkavat sunnuntaina 14.1. ja 21.1. klo 15-16.30 Istuinkiven liikuntahallissa maksuttomalla kokeilulla, jonne toivotaan mahdollisimman paljon kiinnostuneita mukaan.