RTV jatkaa seuran pääyhteistyökumppanina

3.5.2023

RTV:n ja Riihimäen Palloseuran yhteistyö juontaa juurensa jo useamman vuosikymmenen päähän. RTV jatkaa uudistetulla sopimuksella seuran pääyhteistyökumppanina. 

RTV:n Herajoentien myymälän ulkomaalipäivä järjestetään lauantaina 6.5. klo 10–16 tiiviissä yhteistyössä. 300 ensimmäiselle on tarjolla grillimakkaraa pihan grillipisteellä ja myymälän puolella kahvitarjoilun lisäksi jaetaan 100 ensimmäiselle orvokki. RTV ja RiPS kutsuvat kaikki lämpimästi ulkomaalipäivään hakemaan vinkit, maalit ja tarvikkeet ajan tasalle. 

Riihimäen palloseuran ja RTV:n monivuotinen yhteistyö näkyy myös edustusjoukkueen seuraavassa kotiottelussa perjantaina 12.5. klo 18.30, jolloin RTV hellii kotiyleisöä myymällä grilliauton herkkuja isännöimässään ottelussa.  

Toiminnanjohtaja Lauri Salovaara iloitsee pitkäaikaisen yhteistyön jatkumisesta. 

– Mahtavaa, että RTV:n ja RiPSin yhteistyö jatkuu. Yhteistyöneuvottelut olivat todella hedelmälliset, jossa ajatuksia palloteltiin tavoitteena arvon tuottaminen molemmille osapuolille. Yhteistä hyvää on mielekästä tehdä onnistuneessa yhteistyössä! 

Myös RTV on mielissään yhteistyön jatkumisesta. Yhteistyötä kommentoi Lauri Juonela.

– Olemme iloisia, kun pitkä yhteistyömme RiPSin kanssa jatkuu. Yhteistyömme juurtaa juurensa ainakin vuoteen 1965, jolloin Väri-Kalle aloitti kautensa palloseuran puheenjohtajana. RiPS on paikallisesti suuri seura, joka tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia jalkapallon harrastamiseen. On hienoa, että kaikilla on mahdollisuus pelata tätä kuninkuuslajia!

Ulkomaalipäivä järjestetään yhteistyössä