Riihimäen palloseura perustaa harrastamisen tukirahaston – mahdollistajana OP

23.2.2024

OP Häme on lahjoittanut Riihimäen Palloseuralle 2000 € tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Tämän tuen avulla perustetaan seuran harrastustoiminnan tukirahasto, jolla tuetaan harrastustoiminnan kuluja niille, joille maksut ovat uhkana harrastamisen jatkumiselle.

Jaettavilla resursseilla tuetaan harrastajia, joilla tai joiden perheillä on taloudellisia haasteita ja, jotka ovat sellaisessa tilanteessa, jossa (perheen) taloudellinen tilanne on muuttunut äkillisesti tai tilapäisesti.

Harrastustoiminnan tukea voi hakea seuran kuukausimaksuihin. Tukea voidaan myöntää ainoastaan seuran jäsenille tai jäsenmaksuihin, kriteereinä 2kk omavastuuosuus sekä 60% osallistumisprosentti joukkueen tapahtumiin. Tukea myönnetään kalenterivuoden aikana enintään 6 kuukauden maksuihin ja tuen maksimimäärä on 50 % kuukausilaskun loppusummasta. Jaettavat tuet määräytyvät jaettavissa olevien varojen mukaan. 

Lahjoittajat tuen mahdollistajina

Tukirahasto on perustettu OP Hämeen avustuksen ansiosta. Avustus on kertaluonteinen, joten uusia tukijoita kaivataan koko ajan.  

Mikäli haluat yrityksenä tai yhdistyksenä lahjoittaa harrastamisen tukirahastoon, olkaa yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan (yhteystiedot alla).

Mikäli haluat tehdä yksityishenkilönä lahjoituksen Harrastamisen tukirahastoomme, voitte tehdä sen tilisiirtona pankkitilille IBAN FI59 5396 0220 1142 77.  Käyttäkää tilisiirrossa viestikentässä viitettä "Lahjoitus harrastamisen tukirahastoon". Rahankeräyslupa: RA/2022/85

Tuen hakeminen tapahtuu Harrastamisen tukirahasto ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠-sivulta.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Lauri Salovaara

lauri.salovaara@riihimaenpalloseura.fi

045 213 0880