Keskikesän seurakuulumisia

1.7.2022

Kesän sarjat ovat ehtineet jo puoleen kun kevätkierroksen ottelut ovat viimeisiä karsintapelejä lukuunottamatta saatu päätökseen. Palloliiton alueellisiin sarjoihin osallistui junioreissa kevätkierroksella 18 joukkuetta ja syyskierrokselle lukumäärä kasvaa hienosti yhdellä kun T11-joukkue koettaa kykyjään myös omassa sarjassaan. Myös turnauksiin on osallistuttu – menestyksekkäästi. Pyttyä päästiin nostamaan Vierumäellä, josta P13-ikäluokka toi pojan kotiin.

Oman urheilullisen elämäntavan rakentuminen sisältää harjoituksia, sitoutumista ja pelejä. Pitkäjänteinen työ kantaa myös hedelmää, josta osoituksena on myös T18, T15 ja T13-sarjojen nousut syksyn sarjoihin. RiPS onnittelee ja tsemppaa kaikkia pelaajia nauttimaan jalkapallosta! Kaikkiin Palloliiton sarjojen tuloksiin, maalintekijöihin ja pelaajiin pääsee tutustumaan tarkemmin Palloliiton tulospalvelusta, johon ansiokkaimmat RiPSiläiset ovatkin jo tutustuneet.

Aikuisten sarjoissa miesten edustusjoukkue pelaa vielä kahdesti ennen heinäkuun huilia ja miesten kakkosjoukkue jatkaa omaa taivaltaan Vitosessa kolmospaikalta elokuun alussa. RiPS raps – ja maaleja ropisee!

Alueellisiin sarjoihin vasta tulevina kausina suuntaavat nuoremmat ikäluokat ovat mitanneet taitojaan harjoitusten lisäksi myös omassa Kesäsarjassamme. 2013-ikäluokan osallistuminen Käpylän Pallon Kevätturnaukseen ja Lahti Socceriin ja 2014-ikäluokan Särkänniemi Cup ovat jalkapalloilijan aluille mukavia tapahtumia, jotka jäävät mieleen. Myös 2015-ikäluokka osallistuu elokuussa Hyvinkään eloturnaukseen. Uuden 2016-ikäluokan harjoitukset ovat myös pyörähtäneet iloisesti käyntiin ja ensimmäiset askeleet pelien maailmaan otetaan syksymmällä Kesäsarjassa tutulla Raviradalla. Myös Perhefutis on saatu iloisesti ja runsaslukuisesti käyntiin pitkän tauon jälkeen.
Kruununjalokivenä turnauskävijöissä – jälleen kerran – edustaa RiPS Kevarit. Voitto Porvoon turnauksesta ei jätä ketään kylmäksi. 

Kevarien voittokuva Porvoon turnauksesta

RiPS on myös panostanut pelinohjaajien ja erotuomarien mielekkäiden ja kannustavien polkujen rakentamiseen. Välietappina ja hienona saavutuksena RiPS pääsi palkitsemaan Juuso Varosen, 15, ja Altti Västilän, 14, Erotuomareiden peruskurssin suorittamisesta. Onnea molemmille ja tsemppiä otteluihin niin tuomarin, pelinohjaajan tai pelaajan rooleissa!  Kiitos myös kaikille muille pelinohjaajana ja tuomarina peleissä toimineille henkilöille.

Altti
Juuso