Kuva: Piritta Mattila 2020

TULE MUKAAN PERUSTAMAAN UUTTA 2015-IKÄRYHMÄJOUKKUETTA!

Riihimäen Palloseura perustaa uuden ikäryhmäjoukkueen vuonna 2015 syntyneille tytöille ja pojille. Mukaan ovat tervetulleita myös vuonna 2016 syntyneet lapset. Joukkueen käynnistämiseksi tarvitaan myös innokkaita vanhempia vapaaehtoisiksi. Vastuuvalmentajana toimii seuran juniorivalmennuskoordinaattori Joni Reijo. Alta löydät lisätietoja joukkueen perustamiskokouksesta, treeneistä ja maksuista sekä ilmoittautumislinkin joukkueeseen.

PERUSTAMISKOKOUS

Uuden joukkueen perustamiskokous pidetään 14.5.2021 klo 17.00 joko Teamsissä tai myöhemmin ilmoitettavassa paikassa kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Pyydämme kaikkia vanhempia osallistumaan perustamiskokoukseen, jotta saisimme mahdollisimman hyvän startin uudelle joukkueelle. Ilmoitamme tällä sivulla tarkempaa tietoa kokouksesta lähempänä ajankohtaa.

TREENIT JA PELIT

• alkaen ma 31.5.2021 klo 17–18
  • treenit jatkuvat 27.9. asti säiden mukaan, syksyn mittaan siirrytään sisätiloihin harjoittelemaan
  • elokuusta alkaen joukkue pelaa myös Nappulaliigapelejä keskiviikkoisin Riihimäen Raviradalla