90-vuotias Riihimäen palloseuraa viettää juhlapäivää 30.6.

26.6.2018

Iltajuhlassa julkaistava historiikki kruunaa juhlapäivän

Tiedote
26.6.2018

Riihimäen palloseuran 90-vuotista taivalta juhlistetaan lauantaina 30.6. monipuolisen ohjelman merkeissä. Riihimäen keskuskentällä pelataan miesten 3. divisioonan paikallisottelu RiPS-HyPS klo 14 alkaen. Paikallisottelun lisäksi keskuskentällä ja viereisellä tekonurmella on tarjolla jalkapalloaiheista ohjelmaa koko perheelle.  Myöhemmin samana iltana järjestetään Valio-areenalla seuran 90-vuotisjuhla, johon on ilmoittautunut lähes 200 riihimäkeläistä jalkapallon ystävää.  Juhlassa palkitaan ansioituneita seuratoimijoita vuosien varrelta sekä julkaistaan Riihimäen palloseuran 90-vuotishistoriikki.

Vuonna 1928 perustetusta Riihimäen palloseurasta on vuosikymmenten aikana kasvanut merkittävä liikuttaja, jonka osoittaa myös rekisteröityjen pelaajien määrä. Tällä hetkellä Riihimäen palloseurassa jalkapalloa harrastaa peräti 760 rekisteröityä pelaajaa. Jäseniä seurassa on yli 800. ”Riihimäen palloseurassa jalkapallon aloittamisen kynnys on onnistuttu pitämään matalana ja kustannukset kohtuullisena. Tämän ansiosta jalkapallosta tulee sadoille kaupunkilaisille elämänmittainen harrastus, joka tarjoaa paitsi liikunnan iloa myös sosiaalisia suhteita” toteaa puheenjohtaja Anssi Kemppi.

Riihimäen palloseura on kyennyt historiansa aikana myös uusiutumaan. Erityisryhmille jalkapallon riemua tarjoaa RiPSin Kevarit ja uutta toimintaa edustaa leikki-ikäisten ja heidän vanhempiensa yhteiseksi liikunta- ja leikkihetkeksi kehitetty Perhefutis, joka on saavuttanut lapsiperheiden keskuudessa suuren suosion.

 

 

Lisätietoja:
Anssi Kemppi
puheenjohtaja
Riihimäen palloseura ry
p. 040 7257143