Riihimäen Palloseuraan uusi puheenjohtaja

2.11.2017 klo 21:00

Anssi Kemppi, RiPS puheenjohtaja
Anssi Kemppi, RiPS puheenjohtaja

Uusi puheenjohtaja Anssi Kemppi

Riihimäen Palloseura ry on syyskokouksessaan 2.11. valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Anssi Kempin. Eläkeliiton toiminnanjohtajana toimivalla 50-vuotiaalla Kempillä on työnsä kautta pitkä järjestötoiminnan kokemus,  joka saadaan nyt riihimäkeläisen jalkapallon käyttöön.
"Olen kiitollinen seuran jäsenistön osoittamasta luottamuksesta. Riihimäen palloseurassa sitoutuneet vapaaehtoiset ovat viime vuosina tehneet hienoa työtä ja rakentaneet seurasta lähes 700 jalkapallon harrastajan hyvähenkisen  yhteisön. Kuningaspelillä on vahva asema riihimäkeläisessä urheiluelämässä ja seuralla selkeä strategia, jonka toteuttamista uuden on helppo jatkaa" Kemppi linjaa ja korostaa kuinka tärkeätä on pyrkiä edelleen kehittämään mm.  harjoitusolosuhteita. "Tässä työssä tarvitsemme paitsi seurayhteisöämme, myös hyvää yhteistyötä ja vuoropuhelua kaupungin ja muiden seurojen kanssa."


Riihimäen Palloseuran hallitukseen valittiin myös: Nicholas McGrath (uusi), Laura Nikkarila (uusi), Eero Hynynen, Virva Lampinen, Veijo Saastamoinen ja Kirsi Santomaa.

 

Lisätietoja:
Anssi Kemppi p. 040 7257143