Jalkapalloväki juhli kauden päätöstä lauantaina

4.11.2015


Scandic Riihimäki keräsi jälleen satapäisen juhlakansan jalkapallokauden 2015 päätösgaalaan. Palkittuja riitti laajalla kirjolla.

RiPS:n juniorijoukkueiden vanhempia ja toimihenkilöitä oli rutkasti paikalla sekä luonnollisesti seuran aikuispelaajia, niin edustusjoukkueesta kuin naisistakin. Myös paljon muuta väkeä seurasta ja sen ulkopuoleltakin pääsi nauttimaan Scandicin herkullisesta ruoasta ja mukavasta tunnelmasta. Pitkän kauden jälkeen gaala on hieno tapa muistella menneitä ja kiittää mukanaolleita heidän panoksestaan hienon harrastuksen mahdollistamiseksi.

Kaupungin tervehdyksen toi tällä kertaa Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tommi Räty, joka korosti RiPS:n merkitystä nuorten liikuttajana ja tärkeänä kasvattajaseurana Riihimäellä. Hän myös muistutti kuinka liikunta ennalta ehkäisee terveydenhoitokulujen kasvua, ja siinäkin mielessä RiPS:n kokoisen seuran toiminta on yhteiskunnallisestikin siten erittäin merkittävää. RiPS:n puheenjohtaja Mikko Uuttu vuorostaan kiitteli kaikkia mukanaolleita, jotka ovat olleet kauden aikana seuran toiminnassa mukana.

 

Ruokailun lomassa oli mahdollista seurata seinille heijastettua kuvashowta, joka palautti mieleen kuinka paljon kaikkea menneseen jalkapallovuoteen mahtuu. Talviharjoittelua, Nappulafutista ja Prinsessafutista Valio Areenalla. Kevätkaudella Keskuskentällä alkaneet sarjat tytöissä, pojissa, naisissa ja miehissä. Turnauksia. Nappulafutista ja miljoonayleisön sosiaalisessa mediassa saanut ohjekyltti vanhemmille. Perhefutista kolmevuotiaista lähtien. Kevarijoukkueen uurastus niin ottelutapahtumissa kentän laidalla, kuin kentällä omissa peleissä. Niklas Tarvajärven mediassa laajasti huomioitu visiitti RiPS-paidassa Pallokentällä. Ensimmäistä kertaa järjestetty kansainvälinen Riihimäki Cup. Omien juniorien esiinmarssi noususta taistelleeseen edustusjoukkueeseen. RiPS:n fanituotteiden myynti Prismassa. Mauri Cup ja Karuselliturnaus Raviradan kentillä, junioreiden päättäjäis-disco Urheilutalolla, valmentajakoulutuksia... Paljon mahtuu kahdeksansataajäsenisen jalkapalloseuran vuoteen.

Illan livemusiikista vastasi riihimäkeläis-tamperelainen Kostume, jonka esiintymisen ja muun ohjelman jälkeen päästiin palkitsemisiin.

 

Vuoden huoltajana palkittiin P98-joukkueen Kari Koistinen. Joukkueenjohtajana Mira Voutilainen, joka oli oman T05/06 joukkueensa ohella ansioitunut mm. Prinsessafutiksen starttaamisen kanssa, sekä Karuselliturnauksen järjestelyissä.

Valmentajana palkittiin Antti Santamäki jonka alaisuudessa P98 pelasi hienoin tuloksin B-junioreiden kolmosessa.

Naisten vuoden pelaajan pokaalin pokkasi koko kauden joukkueen tukipilareihin kuulunut Jenni Syrenius.

Miehissä puolestaan vastaavan palkinnon sai Aleksandr Djatsenko, joka piti huikeilla torjunnoillaan edustuksen nousukahinoissa sarjan loppuvaiheille saakka.

Edustusjoukkueen vuoden yllättäjä oli viisitoistavuotias Lauri Ropponen, joka siirtyi kesällä Hämeenlinnasta takaisin Riihimäelle ja suoraan edustusjoukkueeseen.

Kunniamaininnan aktiivisesta seuratoiminnasta saivat Sari Arminen, Valtteri Heinonen ja Mikko Ritakallio.

Ikäluokkansa maajoukkueeseen noussutta ja juuri sopimuksen Veikkausliigan FC Lahteen tehnyttä Paavo Aholaa muistettiin etenemisestä urallaan.

Vuoden joukkueena palkittiin T05/06

Illan arvostetuin palkinto, eli vuoden RiPSiläinen meni Teemu Grönbergille, joka on jo pitkään toiminut pyyteettömästi tyttö- ja naisjalkapalloilun parissa.

 

Palkintojenjaon jälkeen oli vuoro siirtyä Scandicin aulaan karaoken siivittämänä ja loppuilta sujuikin iloisissa merkeissä turhia murehtimatta. Näin on kausi 2015 saatu virallisesti pakettiin ja on aika palata arkeen tulevan kauden valmisteluiden pariin. RiPS haluaa kiittää kaikkia seuran toimijoita ja pelaajia, yhteistyökumppaneita, Riihimäen kaupunkia ja luonnollisesti kannustajia hyvin sujuneesta kaudesta!