RiPS:n 2009 syntyneiden joukkueessa iloinen meininki!

8.6.2015

Seuran tuorein, 09-syntyneiden poikien joukkue aloitti toiminnan toukokuussa. Joukkue harjoittelee kerran viikossa raviradan loistavakuntoisella nurmikentällä. Harjoitukset ovat aina maanantaisin klo 18-19.

Riihimäen Palloseuran aloittavan ikäluokan treenit ovat täydessä käynnissä maanantaina puoli seitsemältä. Raviradan kenttä on läpimärkä, sillä taivaalta on vihmonut vettä koko iltapäivän. Kentällä ei sade näytä haittaavan poikia yhtään, ainoastaan vanhemmat ovat turvautuneet sateenvarjoihin.

Nelisenkymmentä poikaa on jakautunut muutamalle rastille tekemään valmentajien johdolla leikkimielisiä treenejä pallon kanssa. Yhdellä rastilla huudetaan "Kuka pelkää Huuhkajia?", toisella yritetään saada pallo ryöstettyä ja kolmannella palloa maaliin. Poikien kasvoilla ei näy kireää treenaamisen meininkiä, vaan nauru raikaa ja hymyt ovat korvissa. Juomatauolle ei malteta mennä kuin ihan hetkeksi. Tällä hetkellä ryhmässä on 47 innokasta futarin alkua ja enemmänkin mukaan mahtuu. 

Satu Koskinen on yksi kentän laidalla odottelevista vanhemmista.

- Poikani Samuli pelasi jo viime kaudella P08-poikien mukana ja siirtyi nyt tänne, Satu kertoo.
Ilmeisen innostunut jalkapallosta siis?
- Kyllä, tämä on hyvä harrastus, Satu naurahtaa ja osoittaa poikaansa kentällä. 
Samuli ryntää juuri juomapullonsa pariin valmentajan kehotuksesta.

Heikki Palmu on yksi vanhemmista, joka on lähtenyt vetäjäksi poikansa joukkueeseen. Hän kiittelee seuran tekemiä valmisteluja joukkueen aloittamisen tukemiseksi.

- Joukkueen toiminnan mahdollistavat aktiiviset vanhemmat, jotka vetävät harjoitukset seuran tekemän treenisuunnitelman mukaisesti. Harjoitteet koostuvat erilaisista leikeistä pallon kanssa ja ilman. Ja lopuksi tietenkin aina pelataan. Seuran antama "aloittavan joukkueen aloituspaketti" on antanut hyvät eväät tälle uudelle joukkueelle, kun kaikki tarvittava on ollut valmiina harjoitusvälineitä myöten.

Harjoitusten päätavoitteena on, että kaikilla on hauskaa mukavan liikunnan parissa. Tässä on onnistuttu ilmeisen hienosti, koska sen verran hymyilevää sakkia harjoitusen jälkeen on ollut nähtävissä. Ei muuta kuin mukaan vaan, niin uudet pelurit kuin vanhemmatkin. Nähdään Raviskalla!

Tällä hetkellä muita vetäjiä ryhmässä ovat Janne Ahola, Marko Vilenius, Marko Autere, Mikko Suominen, Timo Vanninen, Tomi Mäntymaa, Anssi Kemppi ja Pekka Martikainen.

Jos haluat lähteä mukaan iloiseen harrastukseen, ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.riihimaenpalloseura.fi/juniorit/f-juniorit-6-9v/p09/ilmoittautumislomake/