Seura

Riihimäen Palloseura on perustettu vuonna 1928 ja yksi Suomen vanhimpia.

Riihimäen Palloseura pyrkii tarjoamaan mahdollisimman laadukkaat olosuhteet jalkapallon harrastamiseen. Seuran tavoitteena on kasvattaa junioripohjaa ja kehittää pelaajia systemaattisesti, jotta seuran edustusjoukkueen urheilullinen menestys lepäisi omien riihimäkeläisten pelaajien hartioilla. Tavoitteena on myös toimia laadukkaana kasvattajaseurana, joka tarjoaa mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen eri tasoilla kaikissa mahdollisissa ikäryhmissä pelaajan edellytysten ja omien halujen mukaisesti.

Junioritoiminta ja sen kehittäminen on kuitenkin Riihimäen Palloseuran tärkein tehtävä. Seura toivottaakin tyttö- ja poikajuniorit mukaan jalkapallon pariin osaavien ja innostavien valmentajien valmennukseen.