PerheFutis

Riihimäen Palloseura mukana Palloliiton Perhefutis-konseptissa!

Toiminta käynnistyi syksyllä 2017. Perhefutis on tarkoitettu lapsi-aikuinen pareille ja on tarkoitettu 2012- ja 2015 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmille. Perhefutis järjestetään jaksoissa, kesän jakso starttaa 5.5.2018.

Perhefutis on 3-5-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana.

Kesän jakso: touko-kesäkuu (8 tapahtumaa). 5.5.-30.6. ei juhannuksena 23.6. Valio Areenalla, Korttiontie 2

Ryhmä 1: klo 10.00-10.45
Ryhmä 2: klo 11.00-11.45

Maksu: Yhden jakson hinta on 60€/ lapsi-aikuinen pari. Huom: Hinta sisältää lapselle vakuutuksen, pallon ja T-paidan! Talven ryhmään osallistuneiden maksu -10€, ilman varusteita.

Varustus: Lapsella sekä aikuisella tulee olla liikuntavarusteet ja lenkkarit tai nappikset sekä juomapullot.

Perhefutiksesta vastaa RiPS Virva Lampinen,

virva.lampinen@riihimaenpalloseura.fi