PerheFutis

Riihimäen Palloseura mukana Palloliiton Perhefutis-konseptissa!

Toiminta käynnistyi syksyllä 2017. Perhefutis on tarkoitettu lapsi-aikuinen pareille ja on tarkoitettu 2012- ja 2015 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmille. Perhefutis järjestetään jaksoissa, talven jakso starttaa 13.1.2018.

Perhefutis on 3-5-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Perhefutiksessa autetaan lasta oivaltamaan ja oppimaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla. On nähtävissä, että vanhemmilla on suuri merkitys lapsen liikkumisen tukijoina ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattajana.

Talven perhefutisryhmä kokoontuu lauantaisin Uramon koulun salissa ryhmä 1 klo 10.-10.45 ja ryhmä 2 klo 11.-11.45 Karan koulu, Kalevankatu 13-17.

Ryhmät ovat täynnä. Seuraava jakso alkaa toukokuussa.

Talven jakso: 13.1-14.4.2018 (12 tapahtumaa). Ei viikolla 8 (talviloma) eikä viikolla 13 (pääsiäisviikko). Karan koulu, yläsali.
Kesän jakso: touko-kesäkuu (8 tapahtumaa). Ajankohta ilmoitetaan lähemmin. Ulkonurmi.

Maksu: Yhden jakson hinta on 85€/ lapsi-aikuinen pari. Huom: Hinta sisältää lapselle vakuutuksen, pallon ja T-paidan! Osallistuessa useammalla jaksolle, maksu -20€ seuraavalta jaksolta, ilman varusteita.

Varustus: Lapsella sekä aikuisella tulee olla sisäliikuntavarusteet ja jumppatossut tai sisäpelikengät sekä juomapullot.

Perhefutiksesta vastaa RiPS Virva Lampinen,

virva.lampinen@riihimaenpalloseura.fi

Ilmoittautuminen Perhefutikseen

Perhefutiksen kaikki paikat ovat valitettavasti täyttyneet.

Voit olla yhteydessä Virva Lampiseen virva.lampinen@riihimaenpalloseura.fi, jos peruutuspaikkoja on tullut.