Tukipallo-kampanja

Tukipallo on kokoa 3.

Osallistu RiPSin Tukipallo-kamppikseen!

Tukipallo ei ole mikä tahansa jalkapallo. Se on pallo, jonka ostamalla tuet lasten ja nuorten mahdollisuuksia jatkaa jalkapalloharrastuksen parissa myös tulevaisuudessa. Se on erityinen pallo, jonka avulla seura pystyy ylläpitämään ja kehittämään toimintaansa myös näinä vaikeina aikoina.

Ostamalla Tukipallon 35 €:lla

• mahdollistat seuran toiminnan jatkossakin
  • tuet lasten ja nuorten henkistä ja fyysistä hyvinvointia
  • saat Adidaksen laadukkaan jalkapallon, jolla voit pallotella omaksi iloksesi tai kavereiden kanssa (sitten kun tilanne sallii lähikontaktit)
  • saat hyvän mielen

Hanki oma Tukipallosi ottamalla yhteyttä RiPSin toimistoon: info (at) riihimaenpalloseura.fi. Ilmoita viestissäsi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja Tukipallojen määrä, niin lähetämme sinulle ennakkolaskun 35 €/Tukipallo. Tukipalloja ei lähetetä postitse, vaan ne jaetaan toimistolta COVID-19 -rajoitusten väistyttyä. Pallojen noutoajasta ilmoitetaan kaikille erikseen.

Haasta myös ystäväsi mukaan tähän kampanjaan!

#RiPSPECT kaikille tukijoukoillemme!