Fanikortti

Vuoden 2020 etuuksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Fanikortilla etuuksia!

RiPSin fanikorttia vilauttamalla saat rahan arvoisia etuuksia paikallisilta yrityksiltä. Voit siis tukea niin yrittäjiä kuin palloseuraa hankkimalla 20 euron arvoisen Fanikortin ja käyttämällä kyseisten yritysten palveluita. Fanikortilla voit päästä myös mukaan RiPSin edustuksen vieraspeleihin ja saada edustuksen peleissä ilmaiseksi virvokkeita tai purtavaa.

Kuvasta löydät tämän hetken etuuksia, joita saat RiPSin Fanikortilla. Kortti on voimassa aina kalenterivuoden ja etuuksia päivitetään jatkuvasti.

Hanki oma Fanikorttisi lähettämällä viesti osoitteeseen: info (at) riihimaenpalloseura.fi ja ilmoita nimesi ja osoitteesi, niin lähetämme sinulle laskun Fanikortista. Kun maksu on saapunut tilillemme, postitamme sinulle upouuden Fanikorttisi. Voit myös noutaa oman korttisi toimistolta COVID-19 -rajoitusten väistyttyä. Ilmoitathan viestissäsi, haluatko saada korttisi heti (postitse) vai noudatko korttisi itse myöhemmin.