Vuosikalenteri

Kalenterivuosi

Kalenterivuosi ei itsessään ole riittävä vaan se jakautuu toimintamme kannalta erilaisiin kausiin, joista tärkeimmin rytmittävä kausi on Jalkapallokausi.

Jalkapallokausi

Jalkapallokausi on 12 kuukauden jakso, joka alkaa 1.11. ja päättyy 31.10.

• Junioripelaajat siirtyvät seuraavaan ikäluokkaan (esim D12 -> D13).
  • Joukkueet laativat seuraavan vuoden toimintasuunnitelman ja budjetin.

Pelipassikausi

Palloliiton pelipassi ja pelipassivakuutus ovat voimassa 1.1. - 31.12. välisen ajan.

•  Kaikilla pelaajilla on oltava voimassa oleva pelipassi ja vakuutus 1.1. alkaen.

Sarjakausi

Sarjakausi alkaa suurimmalla osalla joukkueista toukokuussa ja jatkuu lokakuulle saakka.

• Ilmoittautuminen sarjoihin, esteellisyyksien sekä kenttä- ja otteluvuorojen ilmoittaminen sekö ottelusiirtojen teko kevään otteluihin kevättalven aikana.

Yksityiskohtainen vuosikello jalkapallokauden mukaan ryhmitettynä kahden kuukauden jaksoihin löytyy sivun vasemmassa reunassa olevien linkkien kautta. Sarakkeet taulukossa kuvastavat sitä vaativatko tapahtumat toimenpiteitä:

• Pelaajilta (tai vanhemmilta).
  • Joukkueelta.
  • Seuralta.
  • Palloliiton Uudenmaan piiriltä.