Palkitut 2017

KUNNIAMAININNAT
Yksi perhe ei juuri enempää voi asiaan vihkiytyä seuran asioista moni asia etenee tämän perheen kautta;

• Nappulaliiga järjestelyt
  • Pelipassit
  • Pelinohjaajatoiminta
  • Jojo- toiminta
  • Perhefutis
  • P06 joukkueen toiminnassa aktiivisesti mukana
  • ja monta ja monta muuta RiPS-asiaa

Perhe Lampinen – Heinonen  eli Virva ja Valtsu

Pitkästä hallitustyöskentelystä sekä T05-06 joukkueen kokoamisesta sekä joukkueen toiminnan mahdollistamisesta.
Mira Voutilainen

Vuoden Ripsiläinen
•    Ottanut vastuulleen seuran varustevastaavan pestin ja hoitaa pelipaitojen kierrättämisen.
•    Ollut mukana muissa seuran tapahtumissa
•    unohtamassa että toiminut P07 jonona
Krista Winberg

Vuoden RiPSPECT –teko

•    RiPSPECT käsitteen ”isä”
•    RiPS ollut palkittavan johdolla mukana seuravalmennusohjelmassa, jossa keskitytään seuran omaan profiiliin, tavoitteisiin sekä seuran johtamiseen.
•    Palloliitto palkitsi syksyllä ansioituneen seuratoimijan suomalaisen jalkapallon ja seuratoiminnan eteen tehdystä työstä.
Petri Lundahl

Vuoden huoltaja

•    Sitoutunut isolla S:llä huoltajan tehtäviin
•    Tämän lisäksi ttanut vastuulleen myös joukkueen varustevastaavan pestin.
•    On mukana monipuolisesti joukkueen toiminnassa ja pelaajien ”arjessa” aina hiusten letityksestä kengännauhojen sitomiseen.
Laura Lähteenmäki (T05/06)

Vuoden joukkueenjohtaja
•    ”oman ”joukkueen  kunniakas asioiden hoitaminen
•    seuran olosuhteen ja TASOon liittyvät asiat; seuran laajuista toimintaa koko kauden.
Veijo Saastamoinen

Vuoden valmentaja

•    Määrätietoista, osaavaa ja vaativaa valmennusta. Laittoi itsensä likoon vaativissa valmennus tehtävissä.
•    Oman joukkueen nosto sarjassa
•    edarin apuun tuleminen
•    edarin ja A-junnujen luotsaaminen Nappulaliigaan ja Team Sportia cuppiin eli koko seuran hommissa mukana
Antti Santamäki

Vuoden joukkue

•    Ennen kauden alkua näytti että joukkuetta ei saada kasaa sarjapeleihin.  Joukkue saatiin kuitenkin kasaan
•    joukkueella ei ollut yhtään häviötä syykauden sarjassa
•    osallistui aktiivisesti seuran tapahtumiin.

Palkinnoksi vuoden joukkue saa 300 euron edestä harjoitusaikaa Valio-areenalla  - Pappasoccer sponsoroi.
Naiset

Vuoden naispelaaja

•    Joukkue valinnut seuraavan pelaajan
Anne- Mari Vallioniemi