RiPS 3-2 Voitto JanPasta

2.3.2020

RiPS 3-2 Voittoon JanPasta

Myöhään sunnuntai-iltana pelattiin harjoituspeli Hämeenlinnassa kolmosdivarilaisten välillä, kun JanPa kohtasi RiPSin. RiPS voitti ottelun 3-2.

Avausmaalin puski pelin ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla Onni "Ramos" Larkovuo kulmapotkun jälkitilanteesta. Toisella puoliajalla RiPS meni 2-0 johtoon Pietari Palomäen puskumaalilla ja komean yksilösuorituksen päätteeksi Onni Siivonen latasi tilanteen 0-3 Ripsille.Pelin viimeisellä vartilla kotijoukkue teki kaksi maalia.

Valmentaja Ari Seppälän analyysi eilisestä pelistä. Kokonaisuudessa kauden huonoin peli. Peli osoitti, että töitä meillä riittää, niin joukkue kuin yksilötasollakin. Toki peli näytti myös ne vahvuudet, mitä nykyisellä joukkueella on. Tarvitsemme ennen kauden alkua ehjiä harjoitusviikkoja ja toivottavasti me niitä saamme ja kauden avauspeliin Nopsaa vastaan Pajulahden tekonurmi to 16.4 on 45 päivää!

Seuraava peli on Tampereella su 8.3 ja vastassa on kolmosdivarin ACE (A.C.Estudiantes) ja la 14.3 kohdataan Pato Tervakosken tekonurmi klo 16.