RiPSille voitto 0-2 tulevasta sarjavastustaja NJS/2

9.2.2020

Pelin avausmaali tuli jo ensimmäisellä peliminuutilla ja sen teki Jokelan Joona. Toisella puoliajalla 75 minuutin kohdalla Palomäen Pietu vei vierasjoukkueen 0-2 johtoon ja voittoon tulevan kauden vastustajasta. Molemmat maalit olivat  hyvän joukkuepelaamisen seurausta.

Päävalmentaja Ari Seppälän kommentoi peliä näin:

Kauden kovin ja vauhdikkain peli. Alku oli hyvää ja sellaista peliä, mihin pyrimmekin. Töitä täytyy tehdä vielä paljon, että jaksamme ja pystymme alun kaltaiseen pelin koko 90 minuuttia. Pelaajien fysiikkaa täytyy kehittää, että jaksamme paremmin sekä sitä, että pystymme pidempiin pallonhallintaja jaksoihin niin, että ne päättyvät vähintään maalintekoyritykseen.

Seuraava harkkapeli on Hämeenlinnassa su 1.3 klo 20 ja vastustaja on 2 divarin HJS;n farmijoukkue JanPa.