RiPS vs FC Viikingit/S.C.P 7-0 Maalijuhlaa!!!!

10.5.2018

RiPS Sarjakärkeen!!!!

Illan maali-iloittelun aloitti Kimi Duong 10' .Seuraavan maalin teki kapteeni Pietari Palomäki 24', sitten Valtteri Paananen 29' , kauden 4. maali. Illan hattutempun tekijä Joona Dyster ampui rankkarista 4-0 ajassa 31'.Pietu maalasi vielä kerran avausjakson lukemat 5-0. Toisella puoliajalla hattutemppuilija Dyster teki maalit 47' ja 86' peliminuuteilla. Näin valmentaja Andylla säilyy talvitakki päällä, kun RiPS jatkaa tappioitta sekä Edarissa että A;ssa! Todettakoon, että Bodrum Kebab veikkauksen oikein arvannut oli Pekka Kiuru tuloksellaan 7-0 ja näin hän saa nauttia Sukrun maittavaa maakunnan parasta Kebabbia!

Illan otteluisäntänä on Ravintola Graniitti, joka tarjoaa etuja RiPS Jäsenkortin = Kattajakortilaisille 2018. Lounas - 1€, ala carte -20%, hanatuotteet -1€ sekä Graniitista että Pub Irlannin Setteristä sekä sisäänpääsy Graniitin yökerhoon pe maksuton, la 3€.