Edustus voittoon kenraalissa Jokelan tekonurmella

7.4.2018

Edustus voittoon kenraalissa Jokelan tekonurmella

Ripsin edustusjoukkue pelasi tänään lauantaina viimeisen harjoitusottelun kokeneen valmentajakaksikon Markku Palmroos ja Ari Tiittasen Pöxyjä vastaan Jokelan tekonurmella.

Surullista tässä on, että kauteen on vajaat kaksi viikkoa ja seuran edustusjoukkue ei ole voinut pelata yhtään ottelua harjoituskaudella omalla tekonurmella, vaikka ilmatkin ovat olleet aika suotuisia sen suhteen, arvostus jalkapalloon on kohdillaan,mutta onneksi Jokelassa arvostetaan ja pidetään kenttä kunnossa ympäri vuoden.

Ottelun alku oli Ripsiltä jälleen vahvaa tekemistä, peliä oli käyty neljä minuuttia kun Palomäki passasi Kimi Duongille paikan boksin sisään ja harjoituskauden positiivisin yllättäjä tälläsi Ripsin johtoon. Siitä kului vaan kaksi minuuttia kun nähtiin talvikauden upein osuma, toppari Jarkko Riihimäki laittoi upean ristipallon Pietari Palomäelle boksin, jossa Pietu odotti sopivan pompun ja tälläsi pallon pöxyjen takakulmaan, kerrassaan huikea suoritus Pietulla.

Sen jälkeen peli tasaantui ja oli kyllä Ripsin hallinnassa selkeästi ja seuraavaa maalia saatiin odottaa 35 minuutille, kun puolustaja Teemu Arponen avasi pelin hyvin Niko Tilkkaselle joka pelasi maalipaikan  Marko Paakkoselle, jolla oli helppo työ sijoittaa pallo varmasti alakulmaan ja tilanteeksi 3-0 Ripsille.

Puoliajan jälkeen ottelu tasaantui ja joukkueet käyttivät vaihtoja paljon, 87 minuutilla Riku Eskolin pelasi maalipaikan Mehmet Gökcilille joka tälläsi maalin edestä Ripsin jo 4-0 johtoon.Ottelun viimeinen tilanne tuli pöxsyille, vapari 20 metristä, upea laukaus yläkulmaan ja lopputulos 4-1 Ripsille.

Harkkapelit on nyt pelattu ja kauden avaus tapahtuu tekonurmella to 19.4 klo  18.30 ja vastassa sarjan suosikkeihin kuuluva Atletico Malmi.Nuoren joukkueen tavoite on sarjassa tietenkin voittaa kaikki pelit, mutta realistinen tavoite joukkueen kesken asetettu siihen puoliväliin sarjataulukossa.

Joukkue toivottaa kaikki Riihimäkeläiset katsomaan nuorta ja energistä Ripsin edustusta kevään ja kesän peleihin.