Rips voitti Sovon Eerikkilässä

16.3.2018

Rips kävi keskiviikkona pelaamassa yhden harjoituspelin huippuoloissa Eerikkilän hallissa, vastassa oli Sovo Somerolta, kokenut joukkue kolmosesta.

Sovo oli saanut peliin jälleen useita ylemmillä sarjatasoilla pelanneita pelaajia mm.Mikko Halonen, Ilkka Kallonen, Pedro Gomez-Marttila , Petteri Heikkilä ja kirsikkana vuonna 2012 vielä Espanjan Real Betiksessä ollut Fernando Cozar Torres, joka siirtyi Legirus Interistä viime kaudeksi ykköseen KPV riveihin, oli halunnut tulla pelaamaan Sovon riveihin ainakin tämän pelin.

Ottelun ensimmäinen jakso olikin Sovon pallonhallintaa ja Ripsin ottaessa hyökkäyksiä vastaan.Sovo saikin painetta noin 20-30 m päähän Ripsin maalista, mutta siihen yleensä kaikki tyssäsi Ripsin pelatessa erittäin tiiviinä joukkueena. Ensimmäisen jakson parhaat maalipaikat olivat kuitenkin Ripsin Palomäen laukaus sekä Eskolinin paikka maalin edestä, tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä ja mitä pidemmälle  mentiin Rips otti ohjat käsiinsä ja rupesi viemään peliä.55 minuutilla Phondo Wälläri pelasi paikan maalin eteen Valtteri Paanaselle joka teki vieraille johtomaalin.Maalista meni reilut kymmenen minuuttia kun Rips iski kahdesti muutaman minuutin sisään Wällärin ollessa jälleen syöttäjänä molempiin maaleihin, jotka teki Paananen sekä Muhamed.

Sovolla rupesi jalka painamaan ja Rips pääsi useisiin vastaiskuihin nopean yläkertansa kanssa ja 73 minuutilla jälleen Wälläri syöttäjänä Palomäen ekaan maaliin sekä 78 minuutilla Palomäki teki toisen maalinsa vielä.

Sovo oli laadukas kokenut joukkue, mutta näkyi etteivät ole harjoitelleet vielä paljoakaan joukkueena ( Futsalin takia ), mutta Ripsin esitys oli mainio tässä vaiheessa harjoittelua. Tästä on hyvä jatkaa tiukkaa harjoittelua ja että ollaan valmiina To 19.4 sarja-avaukseen toivottavasti Riihimäen tekonurmella...

Rips Sovo ottelussa :

Miika Santamäki

Marko Paakkonen

Jarkko Riihimäki

Eelis Juonela

Teemu Arponen

Kasimir Arminen

Kimi Duong

Valtteri Paananen

Phondo Wälläri

Pietari Palomäki

Riku Eskolin

Vaihdosta :

Ahmed Muhamed

Mehmet Gökcil

Joonas Leander

Mika Jokinen

Anton Pulliainen