RiPS edustusjoukkueen yhteistyökumppanit 2018

Kummipelaaja Valtteri Paananen nro 15
Painatukset ja fanituotteet
---------------------------------------------------------------------

Riihimäen Palloseuran edustusjoukkue jatkaa lähestulkoon samalla joukkueella kuin kaudella  2018. Viime vuonna edustusjoukkue sekä A nuoret harjoittelivat koko kauden yhdessä ja sama on tänäkin vuonna.

Seuran A-Nuoret pelaavat keväällä 2019 valtakunnallista A 20 ykköstä. Miehet yllätti viime kaudella olemalla nuorella joukkueella sarjassa neljäs ja tämän vuoden tavoitteet ovat olla jälleen kärkipäässä.

Joukkueeseen etsitään kokoajan pelaajia, jotka ovat valmiita harjoittelemaan 3-5 kertaa viikossa, yhteydenotot mielenkiinnosta joukkueen valmentajille Antti Santamäki sekä Jukka Vanninen.

Riihimäen Palloseuran Edustusjoukkue toivottaa kaikki kannattajat ja jalkapallon ystävät seuraamaan pelejä Pallokentälle.

Joukkueen otteita kannattaa seurata edarin omalla Instagram tilillä, mikä löytyy täältä https://www.instagram.com/ripsedustus