Rantalainen SOCCER Camp

Riihimäen Palloseura järjestää Rantalainen Soccer Campin 6–12-vuotiaille (2010-2016) tytöille ja pojille ti-to 14.-16.6.2022. Kesäkuun liikuntaleiri on monipuolinen: Jalkapallon lisäksi muun muassa yleisurheillaan ja heitellään frisbeetä. Leiri järjestetään Riihimäen Pallokentällä. Leiriaika on klo 9–14, mutta lapset voi tuoda kentälle jo klo 8 ja hakea pois viimeistään klo 16.00.

Leirimaksu on 90 €/osallistuja. Leirimaksuun sisältyy ohjattua liikunnallista toimintaa, päivittäiset välipalat ja ruokailu Länsitien Ingaféssa.

Ilmoittautumisaikaa on torstaihin 9.6. asti. Ilmoittautuminen on sitova, mutta sairastapauksissa maksu voidaan palauttaa. Saat laskun leiristä ilmoittautumisen yhteydessä ja maksu tulee olla suoritettuna leirin alkaessa.

Valmennuksesta järjestyksestä ja turvallisuudesta huolehtii kokenut leiriorganisaatio, johon kuuluu myös RiPSin edustuksen pelaajia. Leirikioski on myös perinteisesti avoinna.

Tervetuloa Rantalainen Soccer Campille 2022!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: