Futisleiri 2020

Riihimäen Palloseuran järjestää jalkapalloleirin 3.-5.8., 5 - 12 -vuotiaille pojille ja tytöille suunnattu leiritapahtuma, joka järjestetään päiväsaikaan kello 9.00 - 16.00. Lapset voi tuoda paikalle jo kello 8.00 ja hakea vastaavasti viimeistään kello 17.00.

Leirimaksu on 95 euroa / osallistuja. Ilmoittautuminen on sitova. Sairastumistapauksissa ilmoittautumismaksu voidaan kuitenkin palauttaa.
Ilmoittautumisaikaa on leirin alkamispäivään asti, mutta 15.7.2020 jälkeen ilmoittautuneilta veloitetaan 15 euron lisämaksu / henkilö. Leirin hintaan sisältyy jalkapallovalmennus, leiripaita sekä päivittäinen välipala ja ruokailu.
Vastuuvalmentajana toimii Patrick O`Shaughnessy ja apuvalmentajina vastaavasti Riihimäen Palloseuran edustusjoukkueen pelaajat.

Leiripaikkana oleva pallokenttä on iso ja avara tila, jossa on helppo pitää riittävät turvavälit.
Lisäksi harjoitteet toteutetaan pienryhmissä, jolloin ryhmäkoko on maksimissaan 10 henkilöä.

Järjestelyistä, valmennuksesta ja turvallisuudesta on jatkuvasti huolehtimassa 8 – 10 aikuista leiriorganisaatioon kuuluvaa henkilöä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tarvittaessa: