RiPS hakee Perhefutikseen ohjaajaa

3.6.2019 klo 21:00

Perhefutis järjestetään taas syksystä alkaen ja tarvitsemme joukkoomme lisää ohjaajia.

Riihimäen palloseura ry hakee

Perhefutikseen ohjaajaa

talvikaudelle 2019-2020. 3-6 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitetussa perhefutiksessa opetellaan perusliikkumistaitoja, ryhmässä olemista, toisten huomioimista ja toki hieman sitä futistakin, vaikka se onkin ajoittain vain sivuroolissa.

Isossa osassa perhefutis-ryhmissä on lapsen ja aikuisen yhteinen tekeminen ja aikuistenkin heittäytyminen lasten leikkiin.  Perhefutis järjestään syyskuusta  alkaen lauantaisin aamupäivällä (viikkotunteja noin 3-4).

Edellytämme

• Kiinnostusta lasten liikunnasta, sekä kokemusta lasten ryhmien vetämisestä
  • Hyviä ihmisuhdetaitoja, sekä organisointikykyä – tartu hetkeen asennetta

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveesi kera mennessä sähköpostitse 20.6.2019 mennessä osoitteeseen kirsi.santomaa@riihimaenpalloseura.fi. Viestin otsikkokenttään tunnus ”Perhefutisohjaaja”

Lisätietoja: Virva Lampinen puh. 040 773 1738 13.6., 14.6., 18.6. ja 19.6. klo 9-14

Vuonna 1928 perustettu 800 jäsenen Riihimäen palloseura ry on yksi Suomen vanhimpia jalkapalloseuroja. Riihimäen Palloseura kehittää ja edistää jalkapallon harrastamista Riihimäen seudulla tarjoamalla seudun lapsille, nuorille ja aikuisille laadukasta toimintaa jokaisen omalla osaamistasolla.