Uutisia

ITÄ - LÄNSI -otteluiden yhteydessä, klo 14.30, kisaillaan siitä, kuka on tällä hetkellä Rixun paras rankkarin vetäjä. Tule ja kokeile! 2€/laukaus ja voittaja palkitaan.
Keskikesän jalkapallotapahtuma sekä miehille, että naisille pelataan 9.7.2016 Pallokentällä. Naisten peli alkaa klo 13.00 ja miesten peli klo 15.00. TERVETULOA kannustamaan!
Riihimäellä järjestettiin E-tason koulutus Tuomas Mokon toimesta. Paikalla oli reilut 30 Riihimäen palloseuran juniorivalmentajaa.
Seuran sääntömääräinen kokous valitsi hallitukseen uusia ihmisiä!
Scandic Riihimäki keräsi jälleen satapäisen juhlakansan jalkapallokauden 2015 päätösgaalaan. Palkittuja riitti laajalla kirjolla.
Riihimäen Palloseuran kasvatti Paavo Ahola on tehnyt yhden kauden pituisen sopimuksen Veikkausliigan FC Lahden kanssa.
Tulevan kauden osalta RiPS saa mahtavan piristysruiskeen, kun seura saa joukkueen A-junioreihin eli 16-20 vuotiaisiin. Näin yhteistyö edustusjoukkueen, kakkosjoukkueen ja junioreiden välillä helpottuu entisestään.
Riihimäen Palloseura järjesti valmentajilleen lauantaina koulutustilaisuuden, jonka teemoina olivat potkutekniikan ja maalinteon opettaminen. Kouluttajana toimi HJK:n Fortum Tutor-valmentaja Tuomas Mokko.
Vuoden jatkosopimus takaa RiPS:lle hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen, ja on varmasti myös pelaajille mieluisa uutinen.
Viime vuonna RiPS:n edustusjoukkueeseen noussut Paavo Ahola pelasi tällä viikolla ensimmäiset maaottelunsa. Molemmat otteluista Montenegroa vastaan päättyivät voitokkaasti. RiPS Tiedotus kyseli tuoreeltaan tuntemuksia nuorelta topparilta.
RiPS ja HyPS kohtaavat edustusjoukkuetasolla vuoden suurimmassa ottelussa. Viime vuonna tuhannen katsojan raja rikkoutui ja tänä vuonna sarjatilanteen ja kelien puolesta lähtökohdat tapahtumaan ovat jälleen loistavat.
Riihimäen Palloseura osallistuu sunnuntaita alkavaan Helsinki CUP turnaukseen kahdeksalla joukkueella, jotka edustavat kolmea eri ikäluokkaa. RiPS:llä on joukkueita 9-, 10-,13- vuotiaitten poikien sarjoissa.