Uutisia

Uusi hallitus
RiPSin junnut valtaavat Raviradan nurmen keskiviikkoisin, kun pelataan Nappulaliigaa. Viime keskiviikkona mukana oli myös miesten edustusjoukkue.
Syksyn viimeiset pelit ovat seuraavasti: RiPS - PKKU 08.09.2016 (torstai) klo 18.30, RiPS - MPS Atletico 15.09.2016 (torstai) klo 18.00 ja RiPS - CLE 01.10.2016 (lauantai) klo 14.00
Jukka Vanninen aloitti RiPSin valmennuspäällikkönä 1.9.2016 alkaen. Toimi on toistaiseksi osa-aikainen.
RiPS kiittää kaikkia vastuunkantajia onnistuneesta Nappulafutisleiristä.
Nappulafudisleiri 7 - 10 vuotiaille tyttö- ja poikapelureille järjestetään pallokentän upealla nurmikolla 1. - 2.8. klo 9 - 16. Leirille osallistuu noin 60 innokasta fudiksen harrastajaa. Leiriläisten hajoituksia voi tulla seuraamaan pallokentän katsomoon ja nauttimaan leirikioskin antimista. Tervetuloa.
ITÄ - LÄNSI -otteluiden yhteydessä, klo 14.30, kisaillaan siitä, kuka on tällä hetkellä Rixun paras rankkarin vetäjä. Tule ja kokeile! 2€/laukaus ja voittaja palkitaan.
Keskikesän jalkapallotapahtuma sekä miehille, että naisille pelataan 9.7.2016 Pallokentällä. Naisten peli alkaa klo 13.00 ja miesten peli klo 15.00. TERVETULOA kannustamaan!
Riihimäellä järjestettiin E-tason koulutus Tuomas Mokon toimesta. Paikalla oli reilut 30 Riihimäen palloseuran juniorivalmentajaa.
Seuran sääntömääräinen kokous valitsi hallitukseen uusia ihmisiä!
Scandic Riihimäki keräsi jälleen satapäisen juhlakansan jalkapallokauden 2015 päätösgaalaan. Palkittuja riitti laajalla kirjolla.
Riihimäen Palloseuran kasvatti Paavo Ahola on tehnyt yhden kauden pituisen sopimuksen Veikkausliigan FC Lahden kanssa.
Tulevan kauden osalta RiPS saa mahtavan piristysruiskeen, kun seura saa joukkueen A-junioreihin eli 16-20 vuotiaisiin. Näin yhteistyö edustusjoukkueen, kakkosjoukkueen ja junioreiden välillä helpottuu entisestään.
Riihimäen Palloseura järjesti valmentajilleen lauantaina koulutustilaisuuden, jonka teemoina olivat potkutekniikan ja maalinteon opettaminen. Kouluttajana toimi HJK:n Fortum Tutor-valmentaja Tuomas Mokko.