Uutisia

Seuran sääntömääräinen kokous valitsi hallitukseen uusia ihmisiä!
Scandic Riihimäki keräsi jälleen satapäisen juhlakansan jalkapallokauden 2015 päätösgaalaan. Palkittuja riitti laajalla kirjolla.
Riihimäen Palloseuran kasvatti Paavo Ahola on tehnyt yhden kauden pituisen sopimuksen Veikkausliigan FC Lahden kanssa.
Tulevan kauden osalta RiPS saa mahtavan piristysruiskeen, kun seura saa joukkueen A-junioreihin eli 16-20 vuotiaisiin. Näin yhteistyö edustusjoukkueen, kakkosjoukkueen ja junioreiden välillä helpottuu entisestään.
Riihimäen Palloseura järjesti valmentajilleen lauantaina koulutustilaisuuden, jonka teemoina olivat potkutekniikan ja maalinteon opettaminen. Kouluttajana toimi HJK:n Fortum Tutor-valmentaja Tuomas Mokko.
Vuoden jatkosopimus takaa RiPS:lle hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen, ja on varmasti myös pelaajille mieluisa uutinen.
Viime vuonna RiPS:n edustusjoukkueeseen noussut Paavo Ahola pelasi tällä viikolla ensimmäiset maaottelunsa. Molemmat otteluista Montenegroa vastaan päättyivät voitokkaasti. RiPS Tiedotus kyseli tuoreeltaan tuntemuksia nuorelta topparilta.
RiPS ja HyPS kohtaavat edustusjoukkuetasolla vuoden suurimmassa ottelussa. Viime vuonna tuhannen katsojan raja rikkoutui ja tänä vuonna sarjatilanteen ja kelien puolesta lähtökohdat tapahtumaan ovat jälleen loistavat.
Riihimäen Palloseura osallistuu sunnuntaita alkavaan Helsinki CUP turnaukseen kahdeksalla joukkueella, jotka edustavat kolmea eri ikäluokkaa. RiPS:llä on joukkueita 9-, 10-,13- vuotiaitten poikien sarjoissa.
Lauantaina, 4.7. naisten peli alkaa klo 14.00 ja miesten peli klo 15.30. Mukana on yhteensä noin 70 nykyistä ja entistä pelimiestä ja -naista. Tule katsomaan ja kannustamaan pallokentän aurinkokatsomoon.
Lauantaina, 4.7.2015 pelataan sekä naisten että miesten ITÄ - LÄNSI -pelit. Naisten ottelu alkaa klo 14.00 ja miesten klo 15.30. Pelaajia on mukana viideltä eri vuosikymmeneltä
Pitkän ammattilaisuran Suomessa ja ulkomaan kentillä tehnyt Niklas Tarvajärvi palaa Suomeen ja siirtyy Riihimäen Palloseuraan.