RiPS gaala 2017

Tervetuloa!

RiPS gaala 4.11.2017 - Nyt on taas aika juhlistaa futiskauden päätöstä RiPS gaalassa Riihimäen Scandicissa.

Gaalaan on tervetulleita kaikki futiksesta kiinnostuneet aikuiset; olet sitten joukkueessa toimiva toimihenkilö, kentän laidalla kengän nauhoja sitova vanhempi tai jotain siltä väliltä. Vietetään mukava ilta hyvän  seuran ja ruoan merkeissä. Tuttuun tapaan illassa myös palkitaan mm. Vuoden valmentaja, Vuoden jojo,  Vuoden nais- ja miespelaajia unohtamatta.

Illalliskortti maksaa 40€, ilmoittautumaan pääset alapuolella olevalla kaavakkeella.

Ai niin, kaikki facebookissa RiPS gaala -tapahtumasta tykänneet osallistuvat illalliskortin arvontaa. Käykäähän tykkäämässä!

Gaalassa tavataan!

Anna meille ehdotuksesi palkittavista, palkitsemme henkilöt tuttuun tapaan seuraavissa kategorioissa:

• Vuoden valmentaja
  • Vuoden jojo
  • Vuoden huoltaja
  • Vuoden joukkue
  • Vuoden Ripsiläinen
  • Vuoden RiPSpect teko

Jokin muu? Ehdota ja perustele meille palkittavaa myös muussa kuin yllänimetyssä kategoriassa

Laita ehdotuksesi sähköpostillä  info@riihimaenpalloseura.fi 22.10. mennessä.

Varaa illalliskorttisi RiPS gaalaan 4.11.!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.