RiPS 90 vuotta

Riihimäen Palloseura ry viettää 90- vuotisjuhlaansa lauantaina 30.6.

Päivän ohjelma:

Tervetuloa viettämään RiPSin 90-vuotisjuhlia tekonurmelle ja pallokentälle 30.6.!
Tekonurmella ilmaista ohjelmaa klo 10.30-15.00
Pääset kokeilemaan kuplajalkapalloa sekä potkaisemaan huipputulokset pallotutkaan. Oletko kokeillut jättikokoista pöytäjalkapalloa jossa olet itse pelinappulana? - no nyt pääset. Perheen pienimmät pääsevät pomppulinnaan.

Miesten kolmosen juhladerby RiPS-HyPS pelataan pallokentällä klo 14.00 alkaen.
Puoliajalla RiPS junnutytöt pääsevät näyttämään pelitaitojaan.
Pelin aluksi Maamme-laulun tulee esittämään Jani Forsman.

Illalla juhlat jatkuvat aikuisille Valio areenalla, liput 30 eur, myynti miesten edustuksen peleissä.

Iltaohjelma:

RiPS 90-vuotisvastaanotto Valio areenalla

klo 19 (tervehdysten vastaanotto klo 18 alkaen)

illan ohjelmassa mm

RiPS historiikin julkaisu

ansiomerkkien jako

juhlapuheita

buffet ruokailu

valokuvanäyttely

musiikista vastaa Kari Majaranta bändi ja illan juontaa Vihtori Koskinen

Illalliskortin hinta on 30 eur/kpl, illaliskortteja voi ostaa miesten edustuksen peleistä tai  Kari "Pätkä" Palonen, 041 434 9127, kari.palonen@krao.fi tai Eero Hynynen, 050 384 2515, eero.hynynen@riihimaenpalloseura.fi,

Mahdolliset seuran muistamiset pyydetään Riihimäen Palloseura ry:n tilille FI59 5396 0220 1142 77 jalkapallon harjoitusolosuhteiden parantamiseen.