RiPS 90 vuotta

Riihimäen Palloseura ry vietti 90- vuotisjuhlaansa lauantaina 30.6.2018

Nykyiset ja entiset RiPSiläiset viettivät Valio areenalla 90-vuotisjuhlia. Juhlien järjestämisestä vasta Pappa Soccer, Kari "Pätkä" Palosen johdolla. Vieraita paikalla oli yli 200 henkilöä!!

Illan ohjelman juonsi Vihtori Koskinen. Ja musikiistasta vastasi Kari Majaranta Band.

RiPS historiikki julkaistiin, hintaan 30 eur /kpl sitä on myynnissä RiPSin My Clubissa, sekää Uudessa Kiirjakaupassa.

Seura palkitsi toimijoitaan Palloliiton seuratoimijamerkein, sekä RiPSin omalla kultaisella merkillä, Onnittelut ja kiitokset kaikille, RiPSPECT!

Ansiomerkit

Pronssinen seuratoimijamerkki:

Esa Ahoniemi, Tomi Burke, Marika Tuominen, Ira Myöhänen, Teemu Laakkonen, Jussi Isoaho, Antti Lehtinen, Kimmo Lindholm, Marko Pulli, Niko Saari, Mika Aaltonen, Marko Autere, Tommi Kaasalainen, Anssi Kemppi, Tapio Kiviharju, Antti Koivisto, Mika Laitinen, Mikko Lallinaho, Vesa Liikanen, Ville Lindén, Olavi Lottonen, Sami Louekari, Pekka Martikainen, Mika Lilli, Tomi Mäntymaa, Tero Niemi, Aleksi Piironen, Tommi Porvali, Mika Pullinen, Teemu Grönberg, Jari Saari, Esa Saastamoinen, Mikko Suominen, Sami Tuominen, Torsti Töllinen, Ari Vettenterä, Juha Kankus, Laura Nikkarila, Niina Rauvanto, Jarno Jouttunpää, Jarmo Manninen, Jari Myöhänen, Pasi Pulkkinen, Mikko Ritakallio, Veijo Saastamoinen, Heidi Lindholm, Kirsi Santomaa, Valtteri Heinonen, Kimmo Helminen, Hieu Duong, Petri Siivonen, Anne Kihlman-Kitinoja, Arto Ahola, Mikko Uuttu, Riku Nylund, Tuomo Kainulainen, Heidi Siltanen, Suvi Vesama, Petri Virtanen, Arttu Nyman, Mika Laakkonen, Tuomas Haglund, Olli Loive.

Hopeinen merkki:

Virva Lampinen, Miia Tuominen, Mira Voutilainen, Sasu Katajala, Heikki Palmu, Markku Palmu, Osmo Lindholm, Timo Vanninen, Antti Santamäki, Jukka Vanninen, Kimmo Viitanen, Marko Vilenius, Heidi Jahkonen-Niemi, Petri Mattila, Lauri Jormanainen.

RiPS kultainen merkki:

Kari Lindholm - pelaaja RiPSissä kuin myös muutamassa pääsarjatason joukkueessa, valmentaja RiPS:ssä (edustus, naiset), johtokunnassa useita vuosia, RiPS:läinen jo 60-luvun alkupuolelta asti, aktiivinen seurajäsen edelleen

Asko Rahkonen - pelaajana RiPSissä jo 60-luvulla, kirjoittanut RiPS tarinaa lehdessä muutaman vuosikymmenen, taustavoimana monessa projektissa.

Jorma Siitonen - pelaaja RiPSissä jo 50-luvulla, pelannut RiPS:n edustuksessa 60- ja 70 luvun vaihteessa, valmentanut edustusta ja naisia, joitakin vuosia johtokunnassa ja projekteissa, RiPS:läinen jo 60 vuotta

Raimo Salonen - pelaaja RiPS:ssä jo 60-luvulla, edustuksessa 70-luvun alkupuolelta noin 10 vuoden ajan, johtokunnassa 90-luvulla ja puheenjohtajana 94 – 96, valmenanut tyttökunnuja koko 90-luvun.

Kari Palonen - pelaaja RiPS:ssä vuodesta 1967,edustuksessa 1977 – 81, johtokunnassa 1989 – 2004, puheenjohtaja 1996- 2004, valmentajana junnuissa (RiNS, Ilves, RiPS) 1992 – 2008, edustuksen joukkueenjohtaja 2010-2016, projektitehtäviä edelleen,
aktiivinen tekijä edelleen.

Rauno Katajamäki - pelaaja RiPSissä 50- ja 60-luvulla, valmentaja junnuissa 80-ja 90 luvulla, edustuksen huoltaja ja bussikuski 90-luvulla

Eero Hynynen - pelaaja RiPS:ssä 80-luvun alkupuolelta alkaen, seurojen johtokuntaa ja puheenjohtajuutta jo 30 vuotta, projekteja yms. homma jatkuu aktiivina edelleen