RiPS edustusjoukkueen yhteistyökumppanit:

Kummipelaaja Valtteri Paananen nro 15
Painatukset ja fanituotteet
---------------------------------------------------------------------

Tälle kaudelle joukkue on kokenut valtavan nuorennusleikkauksen. Seuran omat juniorit ovat saaneet ja saavat kaudella vastuuta paljon. Rinkiä on myös vahvistettu joukkueeseen sopivilla pelaajilla. Kauden tärkein tavoite on ajaa seuran omia junioreita sisälle miesten peleihin sekä pelata mahdollisimman ehjä kausi Kolmosessa.

Riihimäen Palloseuran Edustusjoukkue toivottaa kaikki kannattajat ja jalkapallon ystävät seuraamaan pelejä Pallokentälle.

RiPS 3 - 0 kotivoitolla hyvillä mielin kohti ensi vuoden 3.-disioonaa

3.10.2016
RiPS varmisti lopullisesti ensi vuodeksikin 3.-divisioonan sarjapaikan voittamalla kauden viimeisessä kotipelissä helsinkiläisen CLE:n suvereenisti 3 - 0.

RiPS 3 - 2 voitolla TiPS:sta tarrasi tukevasti sarjapaikan uusimiseen

21.9.2016
RiPS voitti tiistai-illan pimeydessä TiPS:n Hakunilan urheilupuiston nurmella maalein 3 - 2. Tämä tulos tietää sitä, että 3 div. 3-lohkon sarjataulukossa RiPS on CLE:tä, HyPS:aa ja PuiU:a neljä pistettä edellä sekä PKKU:ta 5 pistettä. Tilanne on siis hyvä RiPS:n kannalta ja lopullinen ratkaisu voi tulla sarjapaikan säilyttämisen suhteen jo tulevan viikonlopun kierroksella. Kaikki on täysin "omissa käsissä".

RiPS edustusjoukkueen yhteistyökumppanit: