Uutisia

Miesten päävalmentaja Antti Santamäki, sekä joukkueen kapeteeni Pietari Palomäki jatkavat kaudella 2019.
Suuren suosion saanut PerheFutis saa jatkoa syksyllä, ilmoittaudu mukaan.
Päävalmentaja toimi kokenut Patrick O´Shaughnessy apunaan hänellä oli miesten edustuksen pelaajia sekä muutama B–junnu.
Iltajuhlassa julkaistava historiikki kruunaa juhlapäivän
RiPS on ottanut Office 365 palvelut käyttöönsä
Riihimäen Palloseura ry:n hallitus on kokouksessaan 8.1.2018 ottanut kantaa ns. usean seuran pelaajista muodostettuihin yhdistelmäjoukkueisiin.
Tuntuu hienolta palata kasvattajaseura RIPS:n riveihin
RiPS vastuuvalmentajat
Riihimäen kaupungin talouden tasapainottamissuunnitelmat keskusteluttavat sekä kulttuuriväkeä että urheiluseuraväkeä.
Uusi puheenjohtaja Anssi Kemppi
Päättäjäisissä palkittiin jokaisen joukkueen tsemppareita sekä tyttö- ja poikajuniorit ja tyttö- ja poikapelaajat.
Palloliitto palkitsee kuukausittain ansioituneen seuratoimijan suomalaisen jalkapallon ja seuratoiminnan eteen tehdystä työstä.
RiPSin syyskausi on alkanut erittäin hyvin 3 voitolla, HerTo 1-5, MPS 3-0 ja TuPS 2-1. Ennen Derbyä kohdataan FC Finnkurd su 20.8 klo 14. Derbyn Otteluisäntä RTV tarjoaa kahvit kera pullaviipaleen! Ja tietenkin Tuhansien Makkaroiden Hyny grilliä!
Edustus kohtaa Herttoniemen Toverit torstaina 20.4. tekonurmella
Jukka Vanninen jatkaa RiPS:issä osa-aikaisena valmennuspäällikkönä ja lisäksi seura on palkannut osa-aikaiseksi vt. toiminnanjohtajakseen Ari Matinlassin.