Uutisia

RiPS on ottanut Office 365 palvelut käyttöönsä
Riihimäen Palloseura ry:n hallitus on kokouksessaan 8.1.2018 ottanut kantaa ns. usean seuran pelaajista muodostettuihin yhdistelmäjoukkueisiin.
Tuntuu hienolta palata kasvattajaseura RIPS:n riveihin
RiPS vastuuvalmentajat
Riihimäen kaupungin talouden tasapainottamissuunnitelmat keskusteluttavat sekä kulttuuriväkeä että urheiluseuraväkeä.
Uusi puheenjohtaja Anssi Kemppi
Päättäjäisissä palkittiin jokaisen joukkueen tsemppareita sekä tyttö- ja poikajuniorit ja tyttö- ja poikapelaajat.
Palloliitto palkitsee kuukausittain ansioituneen seuratoimijan suomalaisen jalkapallon ja seuratoiminnan eteen tehdystä työstä.
RiPSin syyskausi on alkanut erittäin hyvin 3 voitolla, HerTo 1-5, MPS 3-0 ja TuPS 2-1. Ennen Derbyä kohdataan FC Finnkurd su 20.8 klo 14. Derbyn Otteluisäntä RTV tarjoaa kahvit kera pullaviipaleen! Ja tietenkin Tuhansien Makkaroiden Hyny grilliä!
Edustus kohtaa Herttoniemen Toverit torstaina 20.4. tekonurmella
Jukka Vanninen jatkaa RiPS:issä osa-aikaisena valmennuspäällikkönä ja lisäksi seura on palkannut osa-aikaiseksi vt. toiminnanjohtajakseen Ari Matinlassin.
Omaan esitykseensä Ahola oli varsin tyytyväinen. - Alussa oli vähän hakemista. Kun tämän leirin ajan on katsonut vierestä kun äijät ovat pelanneet, niin vähän alussa piti taas hakea sitä kansainvälistä rytmiä.
Edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen 2017 alkaa 5.12.2016 klo 20.00 Valio Areenassa. Valmentaja Sami Salo haluaa katsastaa mahdollisia pelaajia, joten treenit ovat avoimet kaikille niille, jotka haluavat pelata RiPS:n edustusjoukkueessa kaudella 2017. Lisää treeneistä löytyy edarin tapahtumasivulta.
Sami Salo RiPSin edustusjoukkueen valmentajaksi
Uusi hallitus