Uutisia

Riihimäen Palloseura ry sääntömääräinen syyskokous
Palloliitto palkitsee kuukausittain ansioituneen seuratoimijan suomalaisen jalkapallon ja seuratoiminnan eteen tehdystä työstä.
RiPSin syyskausi on alkanut erittäin hyvin 3 voitolla, HerTo 1-5, MPS 3-0 ja TuPS 2-1. Ennen Derbyä kohdataan FC Finnkurd su 20.8 klo 14. Derbyn Otteluisäntä RTV tarjoaa kahvit kera pullaviipaleen! Ja tietenkin Tuhansien Makkaroiden Hyny grilliä!
Edustus kohtaa Herttoniemen Toverit torstaina 20.4. tekonurmella
Jukka Vanninen jatkaa RiPS:issä osa-aikaisena valmennuspäällikkönä ja lisäksi seura on palkannut osa-aikaiseksi vt. toiminnanjohtajakseen Ari Matinlassin.
Omaan esitykseensä Ahola oli varsin tyytyväinen. - Alussa oli vähän hakemista. Kun tämän leirin ajan on katsonut vierestä kun äijät ovat pelanneet, niin vähän alussa piti taas hakea sitä kansainvälistä rytmiä.
Edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen 2017 alkaa 5.12.2016 klo 20.00 Valio Areenassa. Valmentaja Sami Salo haluaa katsastaa mahdollisia pelaajia, joten treenit ovat avoimet kaikille niille, jotka haluavat pelata RiPS:n edustusjoukkueessa kaudella 2017. Lisää treeneistä löytyy edarin tapahtumasivulta.
Sami Salo RiPSin edustusjoukkueen valmentajaksi
Uusi hallitus
RiPSin junnut valtaavat Raviradan nurmen keskiviikkoisin, kun pelataan Nappulaliigaa. Viime keskiviikkona mukana oli myös miesten edustusjoukkue.
Syksyn viimeiset pelit ovat seuraavasti: RiPS - PKKU 08.09.2016 (torstai) klo 18.30, RiPS - MPS Atletico 15.09.2016 (torstai) klo 18.00 ja RiPS - CLE 01.10.2016 (lauantai) klo 14.00
Jukka Vanninen aloitti RiPSin valmennuspäällikkönä 1.9.2016 alkaen. Toimi on toistaiseksi osa-aikainen.
RiPS kiittää kaikkia vastuunkantajia onnistuneesta Nappulafutisleiristä.
Nappulafudisleiri 7 - 10 vuotiaille tyttö- ja poikapelureille järjestetään pallokentän upealla nurmikolla 1. - 2.8. klo 9 - 16. Leirille osallistuu noin 60 innokasta fudiksen harrastajaa. Leiriläisten hajoituksia voi tulla seuraamaan pallokentän katsomoon ja nauttimaan leirikioskin antimista. Tervetuloa.
ITÄ - LÄNSI -otteluiden yhteydessä, klo 14.30, kisaillaan siitä, kuka on tällä hetkellä Rixun paras rankkarin vetäjä. Tule ja kokeile! 2€/laukaus ja voittaja palkitaan.