Riihimäen Palloseura järjestää perinteisen jalkapalloleirin

10.6.2018

Perinteinen jalkapalloleiri 6-12 vuotiaille viikolla 31

RIIHIMÄEN PALLOSEURAN PERINTEINEN JALKAPALLOLEIRI 6 -12 –VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE VIIKOLLA 31.

3 päivää (30.7. – 1.8.2018), Riihimäen pallokentän nurmella. Päiväleiri klo 9.00 – 16.00. Lapset voi tuoda paikalle jo klo 8.00 ja hakea viimeistään klo 17.00.

Leirimaksu on 90 euroa / osallistuja (Huom! Jalkapalolaleiri ei oikeuta sisaralennukseen.)

Perinteiselle leirille voi ilmoittautua aina leirin alkamispäivään asti, mutta 15.7.2018 jälkeen ilmoittautuneilta veloitetaan 15 euron lisämaksu/henkilö. Leiriltä saa jalkapallovalmennusta ja leiripaidan sekä leirin hintaan kuuluu myös välipala sekä ruokailu päivittäin.

Vastuuvalmentajana toimii Patrick O`Shaughnessy ja apuvalmentajina RiPSin edustusjoukkueen pelaajat.

Ilmoittautumiset MyClubin kautta tästä

MAKSUEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa ilmoittautumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot Ari Matinlassi, ari.matinlassi@riihimaenpalloseura.fi